ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου χόρεψε και βράβευσε στον Καθιερωμένο ετήσιο χορό του

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του το χορό του παρά την κρίση... 
μιας και ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού το κέντρο γέμισε ασφυκτικά και το κέφι χτύπησε κόκκινο.
Διακρίθηκαν για άλλη μια φορά τα ...

χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" τα οποία μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά και απέσπασαν παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ο σύλλογος τίμησε με πλακέτα τον Ροδοχωρίτη Καθηγητή Καρδιολογίας και πρόεδρο της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος Απόστολο Ευθυμιάδη, αλλά και το χοροδιδάσκαλο του συλλόγου Κώστα Βασιλειάδη.

Το σύλλογο μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων πολλοί επώνυμοι όπως ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νάουσας Γιώργος Αδαμίδης, οι αντιδήμαρχοι Νάουσας Παύλος Αδαμίδης, Θωμάς Βράτσης και η Δημοτικός σύμβουλος Νόπη Τσαγγαλίδου.

Επίσης παρόν στο χορό έδωσαν οι σύλλογοι: Εύξεινος Λέσχη Νάουσας, Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής, Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας, Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Γιαννακοχωρίου, ο Σύλλογος Βλάχων Νάουσας, και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης με το πρόεδρο του Κώστα Ζαμανίδη.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο Σταύρος Πουλτίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το χορό του συλλόγου…







Δείτε περισσότερα στο ...Κομνηνοί Ροδοχωρίου


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: