ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοί είναι οι δύο νέοι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες». [φωτό]


Εκτός απο τις μυστηριώδεις δύο γυναίκες των «Πυρήνων» της Φωτιάς, σύμφωνα με το protothema.gr, δύο νεαροί φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια της Αθήνας και φέρονται να ανήκουν στη...
Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, αναζητούνται από την Αντιτρομοκρατική μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους. Μάλιστα η Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να τους εντοπίσει έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους ζητώντας βοήθεια από τους πολίτες.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ: «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για:
ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Πρόκειται για τους: Χαρίση – Πούλο Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα και Ντάλιο Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

«Πηγή» της Κατεχάκη επισημαίνει πως οι δύο καταζητούμενοι μπήκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 και το 2010, μετά τη σύλληψη των πρώτων πυρήνων δραστηριοποιήθηκαν στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης.

Ο ένας από τους δύο, ήταν πρόσωπο γνωστό στους αστυνομικούς όμως δεν υπήρχαν στοιχεία σε βάρος του.

Δείτε την εικόνα των 2 νέων κατηγορούμενων που δημοσίευσε η αστυνομία:


Πρόκειται για τους:
-ΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα.

-ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα

Η αστυνομία ζητά από όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.
Ποιοι είναι οι δύο καταζητούμενοι
Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής επισκέφθηκαν τα σπίτια των δύο νεαρών όμως αυτοί έχουν καιρό που έχουν εξαφανισθεί καθώς μαζί με τους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό φέρονται να αποτελούσαν τον πυρήνα της Συνομωσίας με έδρα το Βόλο. Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από το γεγονός ότι κατηγορούνται για συμμετοχή στη ληστεία της Κοζάνης αλλά και τη ληστρική επιδρομή στο Φιλώτα Φλώρινας όλα δείχνουν πως είχαν συμμετοχή και στην επίθεση με βόμβα στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη των δύο κατηγορούμενων ηλικίας 22 και 23 ετών, όταν λίγες ώρες μετά τη ληστεία στη Φλώρινα, εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να κινούνται ύποπτα με ένα νοικιασμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο και σταμάτησαν για έλεγχο. Μάλιστα, διαπληκτίστηκαν φραστικά με τους αστυνομικούς οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα όμως στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος τους ενοχοποιητικά στοιχεία για τη συγκεκριμένη ληστεία.

Ο 23χρονος Φοίβος Χαρίσης – Πούλος είναι γιος του γνωστού συνδικαλιστή Γιώργου Χαρίση, αντιπροέδρου της ΠΟΕ- ΟΤΑ, μέλος της Ε/Ε της ΑΔΕΔΥ και της Γραμματείας της «Αυτόνομης Παρέμβασης». Η μητέρα του Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής. Ο 22χρονος Αργύρης Ντάλιος είναι γιος απόστρατου αξιωματικού του στρατού ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Φθιώτιδας.

«Πηγή» της Κατεχάκη επισημαίνει πως οι δύο καταζητούμενοι μπήκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 και το 2010, μετά τη σύλληψη των πρώτων πυρήνων δραστηριοποιήθηκαν στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης. Ο ένας από τους δύο, ήταν πρόσωπο γνωστό στους αστυνομικούς όμως δεν υπήρχαν στοιχεία σε βάρος του.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: