ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Συνελλήφθη η θεία,... ύποπτη για την απαγωγή του μικρού Σταύρου στην Κύπρο!

Η θεία του μικρού Σταύρου πίσω από την απαγωγή!!!Χειροπέδες στη θεία του 18μηνου Σταύρου πέρασε η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο της 34χρονης γυναίκας εντοπίστηκαν δείγματα DNA, τα οποία φαίνεται πως...
την συνδέουν με την απαγωγή του 18μηνου μωρού. Πιο συγκεκριμένα, δαχτυλικά αποτυπώματα του 18μηνου Σταύρου, βρέθηκαν στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου της 34χρονης, πράγμα που δείχνει ότι ο μικρός Σταύρος τοποθετήθηκε στο κάθισμα του αυτοκινήτου την ημέρα της απαγωγής του.

Αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί αυτό θα μπορούσε να είναι μεμπτό από την στιγμή που η 34χρονη είναι συγγενής του. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση της οικογένειας του μικρού Σταύρου με την θεία όχι απλώς δεν ήταν καλή αλλά ήταν κάκιστη. Μάλιστα οι γονείς στην κατάθεσή τους στην αστυνομία δήλωσαν ότι ουδέποτε επέτρεψαν την μεταφορά του μικρού Σταύρου με την εν λόγω γυναίκα ή να μπει στο αυτοκίνητο της 34χρονης.

Μάλιστα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και 2 δαχτυλικά αποτυπώματα τα οποία δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί σε ποιους ανήκουν, εντείνοντας έτσι τις υπόνοιες ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας συνεργός στην υπόθεση της απαγωγής.

Επιβεβαιώνεται έτσι και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του παρακείμενου βιβλιοπωλείου, οι οποίες δείχνανε μια γυναικεία φιγούρα να βγαίνει από το εν λόγω αυτοκίνητο, να μπαίνει στη αυλή της γιαγιάς και να βγαίνει κουβαλώντας κάτι που έμοιαζε με ένα αντικείμενο. Αυτό το «αντικείμενο» φέρεται να ήταν ο μικρός Σταύρος.

Λέγεται μάλιστα ότι η γυναίκα που φέρεται να διέπραξε την απαγωγή, κυκλοφορούσε τις πρωινές ώρες την εβδομάδα που έγινε η απαγωγή, με γυαλιά ηλίου έξω από το σπίτι της γιαγιάς, και όταν την ρωτούσαν περαστικοί τι δουλειά είχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο, οι απαντήσεις που έδινε η γυναίκα ήταν πρόχειρες και αγχώδης. Λένε ότι συνέχεια έδινε την ίδια απάντηση η οποία ήταν οτι πήγαινε στο βιβλιοπωλείο, εκεί κοντά στο σπίτι της γιαγιάς του 18μηνου Στάυρου.

Οι εξελίξεις απ” ότι φαίνεται είναι δραματικές και συνεχείς.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: