ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό!


Bάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται σήμερα (18:00 μ.μ. οtesport3) τον Λεβαδειακό.
Στον Δικέφαλο του Βορρά θέλουν πρόκριση με ...

δύο νίκες. Για το σημερινό παιχνίδι (Δείτε το... εδώ live στην οθόνη σας τα link... θα σας τα δώσουμε λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας) ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην άμυνα αφού σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι δέχεται φάσεις αλλά και γκολ ενώ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει λύσεις και μπορεί να φθάσει σε φάσεις αλλά και γκολ. Μέσα από το επίσημο site της ΠΑΕ ο Πάμπλο Γκαρσία έστειλε μήνυμα σε φιλάθλους και συμπαίκτες: «Στο Κύπελλο συνέχεια φτάνουμε στην πόρτα, αλλά δεν μπαίνουμε μέσα... Είναι ακόμη μια ευκαιρία να φτάσουμε σε τελικό και πιστεύω να μπορέσουμε να την εκμεταλλευτούμε».
Αφού παραδέχθηκε ότι ίσως είναι και η τελευταία του ευκαιρία να φθάσε σε τίτλο με τον ΠΑΟΚ, τόνισε για το τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τα δύο τελευταία χρόνια: «Πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι οφείλουμε να κερδίσουμε. Δεν φτάνει να το λέμε, πρέπει να το πιστεύουμε, να το νιώθουμε μέσα μας».
Τέλος μίλησε για το ρόστερ του ΠΑΟΚ που δεν είναι όσο έμπειρο όσο τα περασμένα χρόνια: «Σε πολλές περιπτώσεις ομάδες με μεγάλους ποδοσφαιριστές και πολλά χρήματα δεν καταφέρνουν να κερδίσουν κάτι. Το πρωτεύον είναι να έχεις μια δυνατή ομάδα. Εχουμε ομάδα με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, που πρέπει να πιστέψουμε όλοι μαζί στη νίκη».
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από 18 παίκτες που είναι γνωστοί από προχθές. Εκτός παραμένουν οι Ολίσε, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης, Χακόμπο και Φωτάκης. Ολες οι ενδείξεις φανερώνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει σήμερα με τους Ιτάντζ, Κατσουράνη – Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας, Λίνο αριστερά και Αποστολόπουλο ή Κωνσταντινίδη δεξιά. Ο Γκαρσία θα παίξει στο κέντρο με τον Λάζαρ, έχοντας δεξιά τον Σαλπιγγίδη και αριστερά τον Καμαρά. Στο αρχικό 4-4-1-1 ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και ο Λόρενς πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: