ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ξυλοφόρτωσαν κοστουμαρισμένο απατεώνα στα Τρίκαλα!!!


Δεκάδες «θύματα» είχε στο ενεργητικό του στα Τρίκαλα και πιθανών και σε άλλες πόλεις της χώρας, ο καλοντυμένος απατεώνας που είχε βρει τον τρόπο να μένει σε σπίτια χωρίς να πληρώνει. Στα Τρίκαλα όμως …πλήρωσε, άσχετα αν το …νόμισμα δεν ήταν σε ευρώ, αλλά σε …φάπες.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο 54χρονος, εμφανιζότανε ντυμένος στην …τρίχα σε ιδιοκτήτες οικιών των Τρικάλων, «αλιεύοντας» τους από αγγελίες και νοίκιαζε τα επιπλωμένα σπίτια τους. Αφού υπέγραφαν συμφωνητικά, τους ζητούσε να του δώσουν τραπεζικό λογαριασμό για να τους βάλει το …καπάρο και το ενοίκιο. Οι ιδιοκτήτες …πείθονταν από το …ντύσιμο του απατεώνα, υπέγραφαν το συμφωνητικό και μάταια περίμεναν να δουν το «χρώμα» του χρήματος.
Όταν περνούσαν οι 2 μήνες και χρήμα δεν έβλεπαν, του κοινοποιούσαν την έξωση και ο 54χρονος, έβρισκε άλλα «θύματα», εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την διαμονή σε επιπλωμένα διαμερίσματα.. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, πάλι μέσω αγγελιών «αλίευε» και γυναίκες που αναζητούσαν εργασία ως καθαρίστριες και τις «πλήρωνε» με τον ίδιο τρόπο μέσω …τραπεζικού λογαριασμού που τους ζητούσε…
Για κακή του τύχη την προηγούμενη Τετάρτη, περπατώντας στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, «έπεσε» πάνω σε πρώην ιδιοκτήτη που νοίκιασε την οικία και το κουστούμι του «νοικάρη»… τσαλακώθηκε και οι …φάπες «πέσανε σύννεφο»… Φυσικά ο …δαρμένος ούτε για αστείο, δεν σκέφτηκε να πάει από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την υποβολή μήνυσης για τον ξυλοδαρμό που υπέστη.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: