ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πέθανε ο ηθοποιός Στρατής Τσοπανέλης μετά από εργατικό ατύχημα!


Σε ηλικία 57 ετών και αφού πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή επί ένα μήνα, άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Στρατής Τσοπανέλης.
Ο Στρατής Τσοπανέλης πρωταγωνίστησε στην ταινία της Τόνιας Μαρκετάκη... «Η τιμή της αγάπης», καθώς και στα φιλμ «Το Θέατρο της Δευτέρας -Ματωμένος γάμος» και «Εν πλω».
Τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του ANT1 «Δρόμοι της πόλης: Ο τελευταίος μπάτσος».
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας στο tlife.gr, ο Στρατής Τσοπανέλης εδώ και 10 χρόνια είχε αποσυρθεί από το χώρο της υποκριτικής και εργαζόταν πάνω στις κατασκευές σκηνικών και περιπτέρων εκθέσεων.

Πριν από περίπου ένα μήνα και ενώ δούλευε σε μια έκθεση στον Ασπρόπυργο είχε ένα ατύχημα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύτηκε στην Εντατική. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το βράδυ της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Οπως επισημαίνει ο κ. Μπιμπίλας, ο Στρατής Τσοπανέλης είχε αφήσει το επάγγελμα του ηθοποιού από άποψη και όχι λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως γράφτηκε.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: