ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ με ισχυρές βροχές!



Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις αμέσως επόμενες ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο...
Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και βαθμιαία μέχρι το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Πιο συγκεκριμένα στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική και βαθμιαία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι σε ενίσχυση θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες και βροχές θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες και στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Στην Ηπειρο αλλά και στην δυτική Στερεά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και αύριο Τρίτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στη δυτική και βόρεια Ελλάδα αλλά και το ανατολικό Αιγαίο. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Real.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: