ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σκότωσε τον συνάδελφό του και πέταξε το πτώμα σε χαράδρα!

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος ενός 36χρονου που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στην Παλαιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων.
Όπως διαπιστώθηκε δράστης είναι ένας 48χρονος που δούλευε μαζί με τον...

36χρονο σε μεταφορική εταιρεία της Θεσσαλονίκης. Λίγους μήνες πριν το έγκλημα, ο δράστης απολύθηκε και τότε όπως φαίνεται, οργάνωσε ένα σατανικό σχέδιο που προέβλεπε ληστεία μετά φόνου!

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.


Ο δράστης - που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει χρέη από τζόγο - έστησε ένα εικονικό δρομολόγιο (δεν υπήρχε παραλήπτης) για μεταφορά χρημάτων από την Θεσσαλονίκη προς τα Γρεβενά. Απευθύνθηκε στην εταιρεία που πρόσφατα τον είχε απολύσει και φαίνεται πως οι ισχυρισμοί του έπεισαν.
Έτσι τον Μάρτιο του 2012 ξεκίνησε μαζί με τον 36χρονο πρώην συνάδελφό του, με άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό. Οι δύο άντρες σταμάτησαν με το φορτηγάκι τους σε πάρκινγκ και τότε ο δολοφόνος προχώρησε στην τελική φάση του σατανικού του σχεδίου. Με ένα υποπολυβόλο τύπου ''SCORPION'' εκτελεί τον άτυχο υπάλληλο στο κεφάλι και τον σκοτώνει.
Ο δράστης πριν φύγει ρίχνει το πτώμα στη χαράδρα που υπάρχει στο σημείο, βουτάει τα χρήματα και εξαφανίζεται...

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Οι συγγενείς του θύματος δηλώνουν στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Στις 04 Απριλίου το πτώμα εντοπίζεται στην χαράδρα και αρχίζουν οι έρευνες. Αυτές ολοκληρώθηκαν χθες (11-02-2013) με τη σύλληψη και την ομολογία του δράστη.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον Εύοσμο, σε φορτηγό ιδιοκτησία του δολοφόνου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο τύπου SCORPION που έφερε γεμιστήρα με τρία φυσίγγια, ένα μπαστούνι του Baseball και ένα πτυσσόμενο στιλέτο.
Επίσης σε έρευνα στο πατρικό σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μία μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο τύπου FLOBERT, ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα πιστόλι κρότου και φυσίγγια, που βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία...

blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: