ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Champions League: Όλα τα φώτα στο Μιλάνο σήμερα!!!

To παιχνίδι της Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης (20/02), στην ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους των «16» του Champions League. Η Γαλατάσαραϊ του Ντιντιέ Ντρογκμπά περιμένει στην Κωνσταντινούπολη τη Σάλκε στο άλλο ματς της ημέρας…Μια από τις πλέον παραδοσιακές μονομαχίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο», με τους «ροσονέρι» να υποδέχονται τους «μπλαουγκράνα», την ώρα που στην Τούρκια ο… πασάς Ντρογκμπά θα αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς του αγώνα της «Τσιμ-Μπομ» με τη Σάλκε.

Μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, όμως, η Μίλαν έχει αρχίσει να δείχνει… ανανεωμένη. Με ένα σερί αήττητων αγώνων στο ιταλικό πρωτάθλημα οι «ροσονέρι» έχουν αρχίσει να συνέρχονται και δείχνουν φορμαρισμένοι περιμένοντας τους Καταλανούς που είναι χωρίς αμφιβολία το φαβορί όχι μόνο για το αποψινό παιχνίδι αλλά και για τον τίτλο γενικότερα.

Η ομάδα του Αλέγκρι δεν θα έχει στην ενδεκάδα τον Μπαλοτέλι, ενώ ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και θα είναι εκτός. Το θετικό για τον προπονητή της Μίλαν είναι πως θα επιστρέψει ο Ελ Σαράουι αλλά και ο Πατσίνι στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Την ίδια ώρα, οι «μπλαουγκράνα» ταξίδεψαν στο Μιλάνο χχωρίς τους Αντριάνο, Αμπιντάλ και Βίγια, που έχουν προβλήματα, με τον Τσάβι όμως να είναι κανονικά στην αποστολή.

Πιθανές ενδεκάδες:
ΜΙΛΑΝ:
Αμπιάτι, Αμπάτε, Ζαπάτα, Μεξές, Ντε Σίλιο, Μοντολίβο, Αμπροσίνι, Νοτσερίνο, Μπόατενγκ, Πατσίνι, Ελ Σαράουι

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας, Πέδρο, Μέσι, Ινιέστα

Στον «αστερισμό» του Ντρογκμπά
Μετά το πρώτο γκολ του περσινού απόλυτου πρωταγωνιστή του Champions League, με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ήρθε η ώρα για την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτό είναι αρκετό για να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο και να δημιουργηθεί έξτρα πίεση στη Σάλκε, η οποία ωστόσο θα παραταχθεί με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα για την πρόκριση στον επαναληπτικό της Γερμανίας.

Στα θετικά για τους Τούρκους το γεγονός ότι θα επιστρέψουν στην αποστολή οι Έμπουε και Σάμπρι Σαρίογλου, όχι όμως και οι Ουιφαλούσι και Ελμάντερ που έμειναν εκτός. Την ίδια ώρα η Σάλκε είναι στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ατσούτο Ουτσίντα, Ιμπραΐμ Αφελάι και Τσιπιράν Μαρικά, λόγω τραυματισμών. Επιστρέφει ωστόσο ο Κλας Γιάν Χούντελαρ…

Πιθανές ενδεκάδες
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ:
Μουσλέρα, Έμπουε, Νουνκέ, Σεμίχ, Ριέρα, Χαμίτ, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουράκ

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Χόγκερ, Χέβεντες, Μάτιπ, Φουξ, Τζόουνς, Νόισταντερ, Φαρφάν, Ντράξλερ, Μπαστός, Χούντελαρ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: