ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί η Coca Cola δεν μένει στην ελληνική αγορά;

Δριμύ κατηγορώ προς την διοίκηση της Coca Cola στέλνει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών με το επιχείρημα ότι ...η πολυεθνική έχει μεθοδεύσει την σταδιακή αποχώρησή της από την ελληνική αγορά.
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία -δήλωση τόσο προς την διοίκηση τη πολυεθνικής Coca Cola όσο και προς τον Υπουργό Εργασίας και τα Πολιτικά Κόμματα για την ομόφωνη απόφασή της να κηρύξει 24ωρη απεργία στις 20 Φεβρουαρίου, παράλληλα με τις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές ενώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με απώτερο στόχο την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Όπως αναφέρεται στη δήλωση “η Coca Cola 3E λησμονεί ότι αποκόμισε σημαντικά κέρδη από την ελληνική αγορά , τα οποία της επέτρεψαν να γιγαντωθεί. Τώρα σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα, αντί να συμβάλλει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας στηρίζει την επένδυσή της στη Βουλγαρία , εντείνοντας ακόμη περισσότερο την ανεργία στη Βόρειο Ελλάδα”.

Εκτιμάται ότι την τελευταία διετία η πολυεθνική Coca Cola έχει απολύσει περισσότερα από 1.000 άτομα από τις μονάδες της.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: