ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Dancing



Εφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Η ναζιάρα Λάουρα Νάργιες αποδείχτηκε εφτάψυχη, αφού κάθε φορά που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση τη γλίτωνε την τελευταία στιγμή, ωστόσο δεν κατάφερε να...
εκτοπίσει και τον Ηλία Βρεττό. Ετσι την περασμένη Κυριακή είδε την έξοδο από το show του ANT1 και στον τελικό θα αναμετρηθούν ο γοητευτικός τραγουδιστής με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν, μάλλον, αναμενόμενο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χόρεψε το «Don’t Cry For Me Argentina» εντυπωσιάζοντας τους πάντες και κερδίζοντας το άριστα (50)!

Ο Ηλίας Βρεττός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση χορεύοντας εντυπωσιακά ως... φάντασμα της όπερας. Ετσι η κριτική επιτροπή του χάρισε απλόχερα 47 βαθμούς.

Η δεύτερη εμφάνιση της Λάουρα Νάργες δεν άρεσε στην κριτική επιτροπή. Μάλιστα, ο Φωκάς Ευαγγελινός τής έδωσε μόνο επτά βαθμούς και έτσι η γλυκιά Λάουρα συγκέντρωσε 37 βαθμούς.

Βέβαια, εκτός από τους διαγωνιζόμενους την παράσταση έκλεψε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία εμφανίστηκε με μια μάξι τιρκουάζ τουαλέτα που αποκάλυπτε τόσο όσο έπρεπε τα καλλίγραμμα πόδια της, κάνοντάς τη classy sexy.

Guest της βραδιάς ήταν η πανέμορφη Αγγελική Ηλιάδη, η οποία δεν χόρεψε εξαιτίας της θλάσης που την ταλαιπωρεί, αλλά παρουσίασε το τραγούδι της «Χίλιες και Μια Νύχτες» που είναι υποψήφιο για τον διαγωνισμό της Eurovision. Η Αγγελική κατέβηκε απαστράπτουσα τις σκάλες του πλατό και ερμήνευσε λάγνα το κομμάτι της, εξάπτοντας την αντρική φαντασία.

Εκτός από την τραγουδίστρια, όμως, σπέσιαλ καλεσμένος ήταν και ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ξεδίπλωσε τις χορευτικές του ικανότητες με ένα τάνγκο. Είναι ίσως η πρώτη φορά που είδαμε τον παρουσιαστή να χορεύει οn camera - μάλιστα, τα πήγε αρκετά καλά.

Εκπληξη όμως ήταν και η εμφάνισ [Ηλίας Βρεττός ] ση του Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος άφησε για λίγο τα παρασκήνια και χόρεψε στη σκηνή. Ο ηθοποιός εκτέλεσε μια ομαδική χορογραφία την οποία επιμελήθηκε η Γκαλένα Βελίκοβα.

Εκτός από τους επωνύμους, τις καλύτερες κριτικές απέσπασαν και οι χορευτές από τη σχολή του Φωκά Ευαγγελινού που παρουσίασαν αποσπάσματα από την εντυπωσιακή παράσταση «Τα τέσσερα τέταρτα του χρόνου», που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ήταν αφιερωμένη στους αθλητές των Special Olympics Hellas. Ο Φωκάς, περήφανος για την ομάδα του, καμάρωνε από τη θέση του κριτή χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του για το αποτέλεσμα.

Ανεβάζουν... στροφές οι δύο μονομάχοι
Οχι πως δεν το περιμέναμε, αλλά τελικά τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Ηλία Βρεττό να είναι αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό της επόμενης Κυριακής. Από τις αρχές ακόμη του show ήταν ηλίου φαεινότερον πως η ηθοποιός θα έφτανε μέχρι το τέλος, αφού οι επιδόσεις της ήταν άριστες. Ωστόσο την έκπληξη έκανε ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος –καθώς είναι λαϊκός τραγουδιστής- δεν μας είχε συνηθίσει σε φιγούρες salsa, mambo και τάνγκο. Οι δύο λαμπεροί διαγωνιζόμενοι ήδη προετοιμάζονται πυρετωδώς, καθώς στόχος τους είναι να καταφέρουν να κατακτήσουν την πρωτιά. Οπως και να έχει, η νίκη θα κριθεί στον πόντο, αφού τόσο ο Ηλίας όσο και η Ντορέττα είναι εξαιρετικοί επί σκηνής. Πάντως, για να πούμε την αλήθεια, όλα δείχνουν πως η ηθοποιός θα είναι η μεγάλη νικήτρια του «DWTS3». Βέβαια, όπως και στη ζωή, ανατροπές υπάρχουν πάντα...
Espressonews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: