ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Eurovision 2013: ποιοι 2 διάσημοι Έλληνες οι υποψήφιοι παρουσιαστές;

Μία επιτυχημένη τραγουδίστρια, την Δέσποινα Βανδή και έναν ηθοποιό – γνώριμο του διαγωνισμού, τον Γιώργο Καπουτζίδη, φαίνεται πως θα δούμε να παρουσιάζουν τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013!
Τα σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού sites «βουίζουν» τις ...
τελευταίες ώρες για τους οικοδεσπότες του ελληνικού τελικού, που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου και αναμένεται υπερπαραγωγή με «λαμπερούς» καλεσμένους.
Η πρόταση λέγεται ότι έγινε την περασμένη Πέμπτη. Τόσο η Δέσποινα Bανδή, όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ούτε διαψεύδουν, αλλά ούτε και επιβεβαιώνουν τις φήμες, περιμένοντας –προφανώς- να δώσουν οριστικά τα χέρια με τους διοργανωτές!
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια θα αναλάβει χρέη παρουσιάστριας, ενώ ο ηθοποιός θυμίζουμε πως παρουσίασε τον ελληνικό τελικό της Eurovision με την Ζέτα Μακρυπούλια το 2006, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.
Την ίδια ώρα, οι τέσσερις υποψήφιοι ετοιμάζονται για την Τετάρτη, οπότε και θα ακούσουμε για πρώτη φορά τα τραγούδια τους.
Οι πληροφορίες θέλουν το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη να είναι λαϊκό με ελληνικό στίχο, βαλκανικό ήχο και ελληνικό στίχο έχουν οι Koza Mosta και ο Αγάθωνας, τζαζ με αγγλικό στίχο προτείνει η Θωμαής Απέργη και ποπ με αγγλικό στίχο ο Alex Leon με την Giorgina!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: