ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Eurovision 2013: Την Δευτέρα ο Ελληνικός Τελικός

Λίγες μέρες έμειναν για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον...
Μάϊο στο Μάλμε της Σουηδίας.
Η παρουσίαση των τεσσάρων υποψήφιων τραγουδιών, που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό, πραγματοποιήθηκε σε μια ειδική εκδήλωση, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Semiramis στην Κηφισιά, με την παρουσία των υποψήφιων καλλιτεχνών και συντελεστών τους.
Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου είναι τα εξής: «One last kiss». Καλλιτέχνης: Θωμαή Απέργη. Μουσική: Γιώργος Γκέκας. Στίχοι: 'Αγης Νικολακόπουλος.

«Χίλιες και μία νύχτες». Καλλιτέχνης: Αγγελική Ηλιάδη. Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος. Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου.

«Angel». Καλλιτέχνης: Alex Leon feat. Giorgina. Μουσική: Alex Leon. Στίχοι: Riskykidd & Alex Leon.

«Alcohol is free». Καλλιτέχνης: Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης. Μουσική: Ηλίας Κόζας. Στίχοι: Στάθης Παχίδης.Ο Ελληνικός Τελικός «Εurosong 2013 - A Mad Show!» που θα αναδείξει το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Gazi Music Hall και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.

Τη βραδιά του τελικού θα παρουσιάσουν δύο Έλληνες καλλιτέχνες, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός- παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης. Πέρα όμως από τις ζωντανές εμφανίσεις των υποψηφίων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού, το «Eurosong 2013» υπόσχεται πολλές εκπλήξεις επί σκηνής, καθώς θα φιλοξενήσει έξι νικητές της Εurovision, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τραγούδια, που νίκησαν στο διαγωνισμό, σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές.

Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα θα υποδεχτούν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic. Σημαντικές στιγμές του ελληνικού τελικού θα είναι οι εμφανίσεις Ελληνίδων καλλιτεχνών, που κέρδισαν το διαγωνισμό, της Βίκυς Λέανδρος και της Έλενας Παπαρίζου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον Ελληνικό Τελικό, έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ το κοινό μπορεί να τα προμηθεύεται από τα καταστήματα Γερμανός και ηλεκτρονικά από το www.boxoffice.gr.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: