ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Χρόνια πολλά Facebook!!! (VIDEO)

Πριν από εννέα χρόνια, το Facebook ήταν ένα κοινωνικό δίκτυο του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ με μερικές εκατοντάδες χρήστες.
Σήμερα, έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
Ένα άρθρο σχετικά με το Facebook, το οποίο είχε δημοσιευθεί στην ...

καθημερινή, φοιτητική εφημερίδα "Harvard Crimson" τον Φεβρουάριο του 2004, παρέχει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το πόσο μακριά κατάφερε να φτάσει έκτοτε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και πόσο διαφορετική θα μπορούσε να ήταν.

«Σε κάποιο σημείο σκέφτηκα να φτιάξω την ιστοσελίδα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί όποιος θέλει να ανεβάσει κι ένα βιογραφικό και να μπορούν οι εταιρείες, έναντι κάποιου χρηματικού ποσού, να ψάχνουν για αιτούντες για θέσεις εργασίας από το Χάρβαρντ. Δεν θέλω, όμως, να αγγίξει αυτόν τον τομέα», έλεγε στην "Crimson" ο Mark Zuckerberg.
Ο ιδρυτής του Facebook έλεγε, επίσης, ότι τα μέλη της ιστοσελίδας «μπορούν να ψάξουν να βρουν άλλους ανθρώπους ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό δίκτυο φίλων».
Όπως και να 'χει, πολλοί είναι εκείνοι που θυμούνται ακόμα τις εποχές που για να γίνεις μέλος του Facebook έπρεπε να έχεις μία πανεπιστημιακή διεύθυνση email και μένουν έκπληκτοι με το πόσο προχώρησε έκτοτε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι προς χάρη του παλιού καλού καιρού. Δημοσιεύθηκε το 2008 και εξηγεί πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα:


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: