ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Οι γονείς κατασκοπεύουν τα παιδιά τους μέσω facebook!!

Έρευνα της ιστοσελίδας vouchercodes αποκαλύπτει πως οι Βρετανοί γονείς χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο την γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να μάθουν τι κάνουν τα παιδιά τους.
Σύμφωνα με την έρευνα,...

οι μητέρες είναι αυτές οι οποίες και χρησιμοποιούν περισσότερο το facebook γι’ αυτόν το σκοπό. Αυτά που αναζητούν οι γονείς είναι πληροφορίες για το πού βγαίνουν τα παιδιά τους, ελέγχουν με...
ποιους είναι φίλοι και ενημερώνονται για τις ερωτικές σχέσεις τους.
Συνολικά, δύο στους τρεις Βρετανούς γονείς χρησιμοποιούν το facebook για να κατασκοπεύσουν τα παιδιά τους και υπολογίζεται πως δαπανούν συνολικά 18 ώρες την εβδομάδα σε αυτή τη δραστηριότητα. Ένας στους έξι γονείς παραδέχονται πως άνοιξαν λογαριασμό στην σελίδα μόνο και μόνο για να «ελέγχουν» τα παιδιά τους, ενώ το 11% των συμμετεχόντων αναφέρουν πως ο μόνος τρόπος για να μάθουν για την ερωτική ζωή των παιδιών τους ήταν αυτός.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποσοστό των γονιών που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να τσεκάρουν τις παρέες των παιδιών τους καθώς το 16% παραδέχεται πως μέσω της σελίδας βλέπουν αν τα παιδιά τους έχουν μπλέξει με κακές παρέες, ελέγχοντας τα προφίλ των φίλων τους.

Τέλος, το 1/5 των μητέρων και το 12% των πατέρων που συμμετέχουν στην έρευνα, παραδέχονται πως προτιμούν να επικοινωνούν με τα παιδιά τους μέσω του τσατ της σελίδας, παρά μέσω τηλεφώνου. Στην έρευνα συμμετείχαν 1.000 γονείς με παιδιά ηλικίας από 13 ως 30.

seleo.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: