ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στέφανος Κυριαζής: O Έλληνας gay δημοσιογράφος, φορέας του AIDS


Σύμφωνα με το άρθρο του newsnow.gr, βρίσκεται σε όλα τα πάρτι, γνωρίζει από κοντά τους μεγαλύτερους star, ελέγχει τις συνεντεύξεις τους και δίνει τις ...συμβουλές του ο Έλληνας gay δημοσιογράφος, φορέας του AIDS.
Στα περιοδικά, τον περιγράφουν ως party crasher, που πάνω κάτω, σημαίνει «γλεντζές». Mε τη διαφορά ότι τα πάρτι στα οποία το γλεντάει, συμβαίνουν στο Χόλιγουντ και τις πρωτεύουσες του κόσμου, με καλεσμένους, τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη. Ο λογαριασμός του Στέφανου Κυριαζή στο twitter, ονομάζεται «Η Σκύλα247» (TheBitch247) προφανώς με το ανάλογο περιεχόμενο αναρτήσεων. Από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι ο αρχισυντάκτης των συνεντεύξεων σε ένα από τα μεγαλύτερα celebrity gossip περιοδικά του Ηνωμένου Βασιλείου, το Star. Και στον ελεύθερο χρόνο του, διατηρεί στήλη συμβουλών για οροθετικούς στο πρώτο σε πωλήσεις, life style gay περιοδικό της Αγγλίας, το Attitude, με τίτλο «Hiv & Me» (Το Hiv κι Εγώ).

Μπορείτε να φανταστείτε έναν συντάκτη κουτσομπολίστικου ελληνικού περιοδικού, που να έχει το θάρρος και τη διάθεση να παραδεχτεί δημόσια, όχι μόνο την gay του ταυτότητα, αλλά και το ότι είναι οροθετικός; Βασικά δεν μπορείτε να φανταστείτε έναν συντάκτη οποιουδήποτε ελληνικού περιοδικού ο οποίος να είναι καλεσμένος στα μεγαλύτερα πάρτι του κόσμου και να μην αντιγράφει απλώς τα κουτσομπολιά της κομμώτριας του την ώρα που του κάνει μιζανπλί. Πόσο μάλλον, να δηλώνει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος, και ακόμα περισσότερο, πως είναι φορέας του AIDS. Και να ασχολείται ενεργά και παθιασμένα με αυτό. Λογικό (και φρικαλέα ενδεικτικό της κατάστασης μας) σε μια χώρα, της οποίας οι αρσενικές κουτσομπόλες πανελίστριες, είναι στην πλειοψηφία τους, αδερφές του ελέους δίχως έλεος, με βγαλμένο φρύδι, οι οποίες κράζουν τις αδελφές που δεν είναι φίλες τους.

Ο Στέφανος Κυριαζής (stefan.kyriazis@attitude.co.uk ) , έχει υπέροχα αρσενικό, πυκνό ελληνικό φρύδι, καθαρό βλέμμα, κολασμένα σέξι φάτσα και απόλυτο έλεγχο διαχωρισμού, της κουτσομπολίστικης περσόνας του, με την gay ταυτότητά του και τη συνεισφορά του στην κοινότητα. Προσπαθώντας μέσα από την στήλη του, να αποδαιμονοποιήσει το μύθο του ανθρώπου που ζει με τον ιό. Όπως γράφει ο ίδιος στην τελευταία έκδοση του περιοδικού «Attitude»: «Έχω αποδεχτεί την ευθύνη των πράξεων μου στο παρελθόν, και πιστεύω πως βρήκα έναν τρόπο για να κάνω ειρήνη μαζί τους και να προχωρήσω μπροστά με τη ζωή μου. Οπότε μην αρχίσετε να ουρλιάζετε πως έχω ευθύνη να γίνω ιεροκήρυκας του ασφαλούς sex. Η μόνη μου ευθύνη είναι απέναντι στον εαυτό μου, και όσον αφορά τη συγκεκριμένη στήλη, στο να εξηγήσω πως είναι να ζεις με το HIV. O κάθε ένας από σας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του μολονότι πολλοί από σας συνεχίζετε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και να είστε επιρρεπείς καταστροφικές κατηφοριές, όπως είμαστε όλοι μας. Αν δεν είσαι φορέας, μην επαναλαμβάνεις χωρίς σκέψη αυτά που ξέρεις ότι θα έπρεπε να κάνεις. Σκέψου τις πιθανότητες του τι θα συμβεί αν δεν τα κάνεις».

Προφανώς, ο σέξι, αιχμηρός και ακμαίος Στέφανος, δεν ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των Ελλήνων celebrity – βίζιτας – σερβιτόρας, που ενδιαφέρουν τα ελληνικά media ώστε να γράψουν παιάνες για το ενδεχόμενο διεθνής τους καριέρας στα 70 τους, γι αυτόν και δεν τον έχουν ανακαλύψει ακόμα. Επειδή κάνει διεθνή καριέρα στον τομέα του και την κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: