ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Oι νέοι Θεματικοί Aντιπεριφερειάρχες Δ. Μακεδονίας

Ποιοι είναι οι νέοι αντιπεριφερειάρχες που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από τον περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργο Δακή.
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, ορίζονται για το χρονικό διάστημα από 1-2-2013 έως 31-8-2014, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και οι αρμοδιότητές τους ως εξής:


svolisΓεώργιος  Σβώλης  (Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Απασχόλησης)

 Γεννημένος στις 1-1-1954 στην Κοζάνη. Έμπορος στο επάγγελμα. Παντρεμένος με την Μαρίνα Φραντζέζου και πατέρας τριών παιδιών Είναι  απόφοιτος του Μικτού Οικονομικού Γυμνασίου Κοζάνης και της Σχολής Λογιστών «Φάρος». Διετέλεσε από το 1986 ως και το 1998 Δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης. Είναι επίτιμος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης από το 1998 μέχρι και σήμερα. Επίσης ,διετέλεσε Νομαρχιακός σύμβουλος από 1-1-2007 και  Αντινομάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης.

talidisΤαλίδης Φιλώτας (Κοινωνική Συνοχής)

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο 1972.
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Θωμά (Ιατρό – Καρδιολόγο). Έχει 2 παιδιά τον Πέτρο 8 χρονών και την Παναγιώτα 4 χρονών.
Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Καστοριάς το 1989.
Tο 1990 εγγράφηκε στην Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Siena στην Ιταλία από όπου και αποφοίτησε το 1997 στην συνέχεια παρέμεινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Siena για την λήψη της ειδικότητας στην Ενδοκρινολογία, την οποία απέκτησε τον Δεκέμβριο του 2002.
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης Ιατρός στο Στρατιωτικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και στο  Τάγμα Πεζικού στο Μαυροδέντρι (Κοζάνης).
Το 2002 επέστρεψε στην Καστοριά όπου και εργάζεται σαν Ενδοκρινολόγος.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στην Siena στην Ιταλία όπου διετέλεσε και Γραμματέας της από το  1996 ως το 2000.
Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς από το 2005 μέχρι σήμερα.
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς από το 2008 μέχρι σήμερα.
Ταμίας του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Καστοριάς.
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Αθλητικού Συλλόγου Καστοριάς.
Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήμα.

Ευαγγέλου Χρήστος, πρώην Αντινομάρχης Φλώρινας και πρώην Δήμαρχος Μελίτης (Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Πρωτογενούς Τομέα)

Ο Χρήστος Ευαγγέλου γεννήθηκε στη Μελίτη του Νομού Φλώρινας. Σπούδασε Μαθηματικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός πυροβολικού. Εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στον ΟΤΕ Φλώρινας έως το 2006. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Καρυπίδου, Νηπιαγωγό – υπάλληλο της ΔΕΗ, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο. Διετέλεσε συνδικαλιστής στον εργασιακό του χώρο, μέλος διοικητικών συμβουλίων σε διάφορους συλλόγους, ιδρύματα και φορείς, είναι ενεργό μέλος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου «Ο Αριστοτέλης» και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού. Συμμετείχε στον πρώτο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκλεγόμενος από 1986 έως το 2006. Διετέλεσε Δήμαρχος του Δήμου Μελίτης καθώς επίσης και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΦΛΩ (Αναπτυξιακή Εταιρεία Φλώρινας Α.Ε.) Το 2006 εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος ενώ άσκησε και τα καθήκοντα του Αντινομάρχη Φλώρινας.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: