ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Καβγάς "Πρώτης Γραμμής" on air με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Ήταν λίγο μετά τις 06:00 όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για να εκφράσει τα δικαιολογημένα παράπονά της για τα... σχόλια των δημοσιογράφων για τα όσα γίνονται στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Η κα Κωνσταντοπούλου, που όπως είπε τηλεφώνησε στην εκπομπή λίγη ώρα αφού ειχε γυρίσει (στις 04:00 τα ξημερώματα) σπίτι της από τη συνεδρίαση της Επιτροπής (σ.σ. κατέθετε η διευθύντρια του γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου) κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για προσπάθεια διακωμώδησης αλλά και γιατί προσκαλούν στην εκπομπή τους μέλη της επιτροπής.
«Δε σας επιτρέπω να παραπληροφορείτε για να δημιουργείτε κλίμα», είπε η κα Κωνσταντοπούλου και κατηγόρησε αδικαιολόγητα τους δυο δημοσιογράφους πως «από την εκπομπή σας λένε ανέκδοτα, δε λέτε ειδήσεις». Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου, που εμφανώς εκνευρισμένος, είπε στη βουλευτή αν θέλει καθημερινά να της αποστέλεται ο "οδηγός" της εκπομπής για να την εγκρίνει!
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και για τις διαρροές που τη θέλουν να μιλά στην Επιτροπή της Βουλής ότι μιλά τουλάχιστον δυο ώρες.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: