ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η ελληνίδα σουλτάνα της Γαλατασαράι!!! (pics)

Η παραμυθένια ιστορία της Φανής Γραμματικογιάννη!!!
Με ρομαντικό παραμύθι μοιάζει η ζωή της όμορφης δημοσιογράφου, συζύγου του μεγιστάνα και ισχυρού άνδρα της Γαλατασαράι,... Ουνάλ Αισάλ. Κάθε εμφάνιση της Φανής Γραμματικογιάννη στο πλευρό του συζύγου της γίνεται πρωτοσέλιδο στο τουρκικό Τύπο.
Η 41 ετών Φανή μεγάλωσε στην Πεύκη, σε μία μεσοαστική οικογένεια. Οι φίλοι της την περιγράφουν ως πολύ ομιλητική, κοινωνική και χαμογελαστή. Είναι λάτρης του αθλητισμού και οπαδός της ΑΕΚ. Μάλιστα, λένε πως δεν θα μπορούσαν να τη φανταστούν κοντά σε έναν άνδρα που δεν θα του άρεσε το ποδόσφαιρο. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που έσμιξε με τον 72χρονο σήμερα, Ουνάλ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», η γνωριμία τους έγινε στη Βουλιαγμένη το καλοκαίρι του 2006. Η Φανή έκανε βόλτα με το μικρό σκάφος φίλων της και ο Ουνάλ είχε επισκεφθεί την Ελλάδα με τη θαλαμηγό του. Λέγεται ότι ο έρωτάς του γι' αυτήν ήταν κεραυνοβόλος, όμως χρειάστηκε χρόνος και αρκετή... πολιορκία από την πλευρά του για να εξελιχθεί το φλερτ σε σχέση.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 με πολιτικό γάμο και έκτοτε μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στη Γενεύη και την Κωνσταντινούπολη, με μεγάλα διαλείμματα στην Ελλάδα.
Το 2012 απέκτησαν και την κορούλα τους, Αλίν, η οποία είναι σήμερα 8 μηνών. Ο Αϊσάλ έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο.
Η Φανή συνοδεύει τον σύζυγό της όχι μόνο στα ταξίδια του, αλλά και στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Γαλατά την αγαπούν και την αποκαλούν «η ευτυχία του προέδρου».
Ο Ουνάλ Αϊσάλ δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και είναι ιδιοκτήτης ενός ομίλου που αριθμεί 23 εταιρίες, στην Τουρκία τη Μέση Ανατολή και την ανατολική Ευρώπη. Ακόμη διαθέτει ξενοδοχεία και, φυσικά, την πιο δημοφιλή ποδοσφαιρική ομάδα της Τουρκίας.





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: