ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Θρήνος στην κηδεία της συντρόφου του Πιστόριους (pics&vid)


Έγινε σήμερα σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Ρίβα Στέενκαμπ, του μοντέλου που δολοφόνησε ο χρυσός Παρολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι του στην Πρετόρια.
Συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας βρέθηκαν στο Victoria Park Crematorium στο Πορτ Ελίζαμπεθ για να της πουν το τελευταίο αντίο.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Μπάρι και Τζουν Στέενκαμπ, με τη θλίψη χαραγμένη στα πρόσωπά της, δε μπορούν ακόμη να αποδεχτούν ότι έχασαν για πάντα την αγαπημένη τους κόρη με τέτοιο φρικτό τρόπο.

Η σορός της Ρίβα Στέενκαμπ μεταφέρθηκε στο κρεματόριο μέσα σε μαύρο φέρετρο, ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο παίκτης της ομάδας ράγκμπι, Σπρινγκμποκς, Φρανσουά Χούγκααρντ καθώς και ένας πρώην τζόκεϊ, συνεργάτης του Μπάρι Στέενκαμπ ο οποίος παρά τη θλίψη του, δεν παρέλειψε να εκφράσει και την οργή του για τον Πιστόριους: «Είναι επικίνδυνος για τον κόσμο. Θα είναι κίνδυνος για τους μάρτυρες. Πρέπει να μείνει στη φυλακή. Έχει ήδη αποδείξει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει από αυτό που έκανε στη Ρίβα»

Παράλληλα, σήμερα ανακοινώθηκε και η κατηγορία που θα απαγγελθεί στον Όσκαρ Πιστόριους για τον φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, με τον δικαστή να απαγγέλλει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης στον γνωστό αθλητή.








blog.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: