ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 (video)

Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αλλά οι Περιστεριώτες είχαν 20 τελικές προσπάθειες,
Εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Αναστόπουλου, πιθανώς η καλύτερη φετινή, ενώ από την άλλη...

οι Ηπειρώτες αν και ήταν αγνώριστοι, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και να «τσιμπήσουν» έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα πλέι οφ.
Ποιος είδε τον Ατρόμητο και δεν τον φοβήθηκε στα πρώτα 20’. Και ας μην είχε την τύχη με το μέρος του. Οι Περιστεριώτες απείλησαν αρχικά με σουτ από τους Καραγκούνη και Μπρίτο τα οποία δεν βρήκαν στόχο. Είχαν όμως ήδη σημάνει συναγερμό για ότι θα ακολουθούσε. Στο 10’ ο Μπρίτο λίγο έλειψε με τακουνάκι να σκοράρει, όμως ο Ταμπάσης τον κατάλαβε και απέκρουσε, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Μάντζιος έπιασε εκ κινήσει σουτ, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματά στο δοκάρι του ΠΑΣ!
Δεν ήταν η μέρα του Μάντζιου, σίγουρα! Κι αυτό γιατί στο 16’ σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι των Ηπειρωτών, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Κι αφού πέρασε η καταιγίδα χωρίς γκολ για τους Περιστεριώτες, ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε. Ο ΠΑΣ ήταν ακίνδυνος δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει στην κατοχή του την μπάλα, όμως μετά τα πρώτα 20 λεπτά δεν μπορούσε να κάνει άλλες φάσεις, με το 0-0 να διατηρείται.
Ο Αναστόπουλος έκανε διπλή αλλαγή για να τονώσει κι άλλο την μεσοεπιθετική του πλευρά. Οι Περιστεριώτες δεν μπήκαν, όπως στο πρώτο μέρος, ωστόσο είχαν δύο καλές στιγμές με τους Επστάιν και Ουντότζι, χωρίς να μπορούν αμφότεροι να βρουν στόχο. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, σε μια φάση, όπου η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του πεσμένου Ταυλαρίδη, με τον Βοσκάκη να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Ο Ουντότζι ήταν πολύ δραστήριος και στο 67’ είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ, όμως ο Ταμπάσης «εκτινάχθηκε» εντυπωσιακά κι έβγαλε το φάουλ.

Άμα δεν σε θέλει, δεν σε θέλει! Ο Νιγηριανός και πάλι έκανε το γυριστό, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είπε εκ νέου «όχι», με τη βοήθεια του δοκαριού, το τρίτο για τους «κυανόλευκους»! Ο επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε, με τον Ναπολεόνι αυτή τη φορά να μην μπορεί να σκοράρει, μετά από ωραίο σουτ που έπιασε. Εν τέλει, οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την... μοίρα τους, με το 0-0 να μένει ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα και τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό! 
Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Επστάιν (64’ Ναπολεόνι), Μπρίτο (46’ Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάντζιος, Καραγκούνης (46’ Ουντότζι)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (86’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Γιάκος (50’ Γεωργίου), Ίλιτς (64’ Ντε Βινσέντι), Κεϊτά, Βίλα 
sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: