ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-0 (video)

Σε ένα ματς θρίλερ που παιζόταν μέχρι το τελευταίο λεπτό, η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο και ανέβηκε στην ...11η θέση, συνεχίζοντας το σερί νικών. Δοκάρι ο Καμπάνταης. Χαμένο πέναλτι ο Κατίδης.
Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα διαφορετικό ματς, αν η ΑΕΚ είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Και όσο ο Πανιώνιος έμενε στο παιχνίδι, τόσο η αγωνία κορυφωνόταν. Στις κρίσιμες στιγμές όμως, ο κόσμος της ΑΕΚ που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα μετά από πολύ καιρό, έδωσε τον αέρα που χρειαζόντουσαν οι γηπεδούχοι.
Για τον Πανιώνιο, δεν παρουσίασε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Στο πρώτο μέρος φοβισμένος, στην επανάληψη καλύτερος (δεν μπορούσε και αλλιώς βέβαια), αλλά στο τέλος θα μπορούσε να είχε χάσει το παιχνίδι με μεγαλύτερο σκορ. Φυσικά η κεφαλιά του Καμπάνταη, ίσως και να έκλεβε τον βαθμό για τους Νεοσμυρνιώτες.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
4ος βοηθός: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Τσουμάγκας, Μητρόπουλος, Φέτσης, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντας (Σταματής 68′), Πετρόπουλος, Τσουκαλάς

Πανιώνιος (Πετράκης): Περιστερίδης, Αυλωνίτης, Καμπάνταης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Κούρντι, Τόσκας, Κοντοχρήστος, Παναγιωτούδης
  

sportena.com ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: