ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: Άρης - Παναθηναϊκός 1-0 (video)

Ο Άρης ήθελε περισσότερο τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και δεν χρειάστηκε να συνωμοτήσει το σύμπαν για να την κατακτήσει!
Νίκη-οξυγόνο για τον Άρη που μετά από ένα...

δραματικό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες (άστοχο πέναλτι με τον Αγκάνθο για τους «κίτρινους», δοκάρι με τον Μαυρία για τους «πράσινους») ο Κοέλιο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο φινάλε και έβγαλε από τη δύσκολη θέση τους Θεσσαλονικείς!
Πώς ξεκίνησαν:
Χωρίς εκπλήξεις οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Μιχαλήτσος για τον Άρη και Φάμπρι για τον Παναθηναϊκό.
Στο 4-2-3-1 του Άρη ο Διούδης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Παπαζαχαρίας και Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας, ο Ζαραδούκας αριστερά και ο Ψυχογιός δεξιά. Οι Κοέλιο και Παπαστεριανός ξεκίνησαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Τάτο μπροστά τους, τον Διαμαντάκο στο αριστερό άκρο, τον Καζναφέρη στο δεξί και τον Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.
Με ίδιο σχηματισμό παρατάχθηκε και ο Παναθηναϊκός. Με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Κάιπερ, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη, κεντρικούς χαφ τους Σο, Βιτόλο, αριστερά τον Εσπάρθα, δεξιά τον Σισοκό, και τον Ζέκα να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τοτσέ.
Άρης (Μιχαλήτσος): Διούδης, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Διαμαντάκος, Καζναφέρης (83’ Σουνάς), Τάτος, Αγκάνθο (90+4’ Ηρακλής).

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Κάιπερ, Σισοκό (84’ Ντίνας), Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Εσπάρθα (57’ Μαυρίας), Σεϊταρίδης, Ζέκα (80’ Καζιγιάμα), Σο.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: