ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 1-0 (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης χρειάστηκε ένα γκολ του Μιχάλη Φραγκουλάκη στο 87’ για να φύγει νικητής με σκορ 1-0, κόντρα στον Λεβαδειακό. Ανώτεροι οι Αρκάδες, έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους ...
Λέντσε και Κοντοέ, οι οποίοι ήρθαν από τον πάγκο, όπως και ο σκόρερ, και άλλαξαν την εικόνα της ομάδας του Τσιώλη. Λίγα πράγματα για τους φιλοξενούμενους.
Το ματς:
Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε στην έδρα του χωρίς να μπορεί να κάνει φάσεις. Με πρόβλημα στο κέντρο, με την απουσία του Ουσέρο να είναι εμφανής στο transition game, το οποίο δεν υπήρχε και με τους Ράγιος και Ντε Μπλάσις να μην είναι στην καλύτερή τους μέρα, οι Αρκάδες παρουσιάστηκαν διαφορετικοί. Δεν δημιούργησαν φάσεις και ο Λεβαδειακός από την άλλη πλευρά, δεν τους «αισθάνθηκε» στην περιοχή του.
Οι Βοιωτοί από την πλευρά τους, έδειξαν να «φοβούνται» παραπάνω από όσο έπρεπε τον Αστέρα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και με το πέρασμα του χρόνου κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πάτησαν την περιοχή του Φούλοπ, όμως δεν είχαν «καθαρή» ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ούγγρου πορτιέρο. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας βελτιώθηκε αισθητά, κυκλοφόρησε πολύ ωραία την μπάλα και ειδικότερα από την ώρα που πέρασε στην αναμέτρηση ο Κοντοές. Ο Έλληνας άσος αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή, έδωσε πνοή και σε συνδυασμό με τον Λέντσε, ο οποίος δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τον Αστέρα. Εξάλλου, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, «ελευθέρωσε» και τονΑλβάρες, ο οποίος απέδωσε καλύτερα στο χώρο του κέντρου.

Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο και το πλήρωσε στο 87’. Σε ένα από τα πολλά κόρνερ που κέρδισαν οι παίκτες και μετά την αναμπουμπούλα, ο Φραγκουλάκης σούταρε από το ύψος της περιοχής και με τις κόντρες, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη, για να λυθεί ο «γόρδιος» δεσμός και οι Αρκάδες να πανηγυρίσουν ένα ακόμα εντός έδρας τρίποντο. 
Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Κάφα (59’ Κοντοές), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Καλαντζής (31’ Λέντσε), Ναβάρο (79’ Φραγκουλάκης).
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τζάκσον, Λισγάρας, Γεωργίου (90’ Μπουμάλ), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο, Καγεχόν (46’ Ρομέου), Ακόστα (81’ Μαχαίρας), Πόι.
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)
sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: