ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Superleague Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (video)

Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα.
Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να...έμειναν στην ισοπαλία 1-1, αλλά έδειξαν ότι πανάξια βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και «μάχονται» για την είσοδό τους στα...

πλέι οφ.
Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με δύο ομάδες που είχαν πολύ πάθος, αλλά το βασικότερο όλων πλάνο στον τρόπο που αγωνίστηκαν, η ισοπαλία ευνοεί τον γηπεδούχο Λεβαδειακό, ο οποίος παρέμεινε στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Στον αντίποδα τον ΠΑΣ αν και του αφήνει μία… πικρία το αποτέλεσμα, τον ικανοποιεί ότι δεν έχασε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτοί των Βοιωτών.
Όπως και να έχει με τον τρόπο που αγωνίστηκαν αμφότεροι έδειξαν ότι και μπορούν και αξίζουν να βρεθούν ακόμη ψηλότερα.

Το ματς
Αν κάποιος σταθεί απλά στο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, δίχως να έχει δει το ματς, τότε εντελώς λανθασμένα θα φτάσει στο συμπέρασμα ότι το πρώτο μέρος στο Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα ακόμη βαρετό παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας. Και λέμε λανθασμένα γιατί μόνο αυτό δεν ίσχυσε, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο και προσπάθησαν με ορθολογικό τρόπο να φτάσουν στο γκολ.
Η μπάλα στα πρώτα 25 λεπτά πήγαινε πάνω- κάτω και ο ΠΑΣ είχε ελαφρώς την υπεροχή. Από εκεί και πέρα, όμως, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, προσπάθησαν να πιέσουν για το γκολ και έχασαν την πολύ μεγάλο ευκαιρία στο 45’. Ο Ακόστα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Λυσγάρας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Φεγκρούς.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να έχει αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει τον Λεβαδειακό για να ανοίξει το σκορ. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 57’, όταν ο Τζημόπουλος, μετά από κόρνερ του Ντε Βινσέντι, σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι Βοιωτοί βγήκαν άμεσα στην επίθεση, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Ο Λεβαδειακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να φτάσει στο 1-1 στο 65ο λεπτό με τον Ακόστα να κάνει πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά, να βγάζει τη σέντρα και τον Ζησόπουλο με προβολή να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους. Στο 84’ οι Βοιωτοί έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, καθώς ο Ροτζέριο δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Πολύ μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τον ΠΑΣ, με τον Οικονόμου να πιάνει την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Ντε Βινσέντι, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος (80’ Μαχαίρας), Ροτζέριο (86’ Μίλιεβιτς), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (72’ Ρομέου), Χοσέμι, Κόρμπος, Πόι, Μεντί, Ακόστα

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι, Τσουκαλάς, Γεωργίου (72’ Βίλα), Κοροβέσης (89’ Αυγενικού), Ίλιτς (78’ Κεϊτά)

Κίτρινες κάρτες: Μουλόπουλος (25', Λεβαδειακός), Λισγάρας (91', Λεβαδειακός)-Λίλα (16', ΠΑΣ Γιάννινα), Γεωργίου (39', ΠΑΣ Γιάννινα)

Σκόρερ: Ζησόπουλος (66', Λεβαδειακός)-Τζημόπουλος (57', ΠΑΣ Γιάννινα)

Διαιτητής/Βοηθοί: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/Δημόπουλος (Μακεδονίας), Βερρής (Λέσβου)

Στατιστικά Αγώνα
1Goal1
1Ασίστ1
10Τελικές Προσπάθειες10
3Σουτ εντός μεγάλης περιοχής2
4Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής6
3Κεφαλίες2
5Αποκρούσεις5
8Επεμβάσεις23
16Κλεψίματα20
15Φάουλ18
1Οφσάιντ1
4Κόρνερ6
54Λάθη61
7/32Γεμίσματα4/12



Βαθμολογία Super League


Vathmologia

sport-fm.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: