ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: Βέροια - Πανθρακικός 2-0 (video)

Σπουδαία και δίκαιη νίκη πήρε η Βέροια επί του Πανθρακικού. Οι Μακεδόνες με δύο ωραία γκολ του Πέρεζ, επικράτησαν με 2-0 των ακριτών και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Η αποφασιστικότητα και το πάθος των ποδοσφαιριστών της Βέροιας ήταν...
στοιχεία διάχυτα από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας, ταχύτητα και αποτελεσματική, εν γένει, τακτική, οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρει.
Εκμεταλλευόμενη και την αναγκαστική αλλαγή του Κουτσόπουλου με τον Αθανασιάδη (ο νεαρός γκολκίπερ μπήκε κρύος στο γήπεδο) η Βέροια σκόραρε στο 18'με τον Πέρεζ και έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο της αφού ο Πανθρακικός βρέθηκε σε κακή ημέρα.
Οι ακρίτες δεν είχαν φρεσκάδα αλλά ούτε και καλές επιλογές όταν έπαιρναν την μπάλα στα πόδια τους και είναι χαρακτηριστικό ότι η καλύτερη στιγμή τους στο πρώτο μέρος ήρθε από το χτύπημα φάουλ του Βαϊρουά στο 40'.
Με αυτό το σκηνικό διαμορφωμένο η Βέροια ήθελα απλώς ένα δεύτερο γκολ για να ρίξει οριστικά στο καναβάτσο τον αντίπαλό της. Το πέτυχε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (48') και πάλι με τον Πέρεζ (υπέροχο βολέ από έξοχη κομπίνα) και ουσιαστικά έβαλε τίτλους τέλους στο ματς.
Ο Δερμιτζάκης δεν είχε πολλές επιλογές στον πάγκο για να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή του αλλά και όταν το επιχείρησε τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο η Βέροια κράτησε το υπέρ της σκορ και επανήλθε στις επιτυχίες.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: