ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: Πλατανιάς - Άρης 2-0 (video)

Πολύ σημαντική νίκη με 2-0 επί του Άρη σημείωσε ο Πλατανιάς στα Χανιά, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής.
Οι Κρητικοί με τη νίκη αυτή προσπέρασαν τον Άρη και τη Βέροια στη βαθμολογία και πήραν...
σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο Ναζλίδης στο 45' και ο Αναστασάκος στο 63' σημείωσαν τα γκολ για τον Πλατανιά, ενώ ο Άρης αγωνίστηκε από το 52' με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Γιαννιώτα.

Το ματς ήταν... τελικός για τις δυο ομάδες που μπήκαν στο ματς με πολύ πάθος για τη νίκη. Στο πρώτο μισάωρο οι ομάδες πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους και η νευρικότητα απέφερε πολλά λάθη και κακό θέαμα.

Στο 32' ο Γιάννου με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Κάλαϊτζιτς, ενώ έστειλαν δεύτερη... προειδοποίηση στο 44' όταν το σουτ του Κάλαϊτζιτς αυτή τη φορά τράνταξε και πάλι το οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από φάση διαρκείας και σουτ του Ναζλίδη μέσα από την περιοχή.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς στο 51' ο Γιαννιώτας έσπρωξε τον Ναζλίδη- που τον εμπόδιζε να εκτελέσει γρήγορα ένα φάουλ στο κέντρο- και ο Μάνταλος του έδειξε απευθείας κόκκινη, απόφαση πολύ αυστηρή.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον... παίκτη παραπάνω και την κούραση των παικτών του Άρη και αφού έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μπέλιτς στο 54' και τον Κάστελς στο 57', έφτασαν στο 2-0 με διαγώνιο σουτ του Αναστασάκου στο 63'.

Κάπου εκεί τελείωσαν οι ελπίδες του Άρη, ο οποίος ωστόσο προσπάθησε για το γκολ τη τιμής και έφτασε κοντά σε αυτό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε την κεφαλιά του Αγκάνθο πάνω στη γραμμή.

Διαιτητές: Μάνταλος, Αλεξέας, Γουργιώτης
Κίτρινες: Κανακούδης 51', Κάλαϊτζιτς 61', Ποτουρίδης 82', Ονιέμα 90+3' - Αγκάνθο 41', Τάτος 70', Κοέλιο 90+1'
Κόκκινες: Γιαννιώτας 51'
Πλατανιάς (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονζάλες, Καστέλς, Ποτουρίδης, Κανακούδης (Κουρτεσιώτης 66'), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Μπέλιτς (Δέντσας 69'), Ναζλίδης, Γιάννου (Ονιέμα 82'), Αναστασάκος.

Άρης (Γιάννη Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Τριανταφυλλάκος (Κοτσαρίδης 46'), Παπαστεριανός, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Τάτος, Διαμαντάκος (Σουνάς 75'), Γιαννιώτας, Αγκάνθο.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: