ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: Πλατανιάς - ΑΕΚ 2-1 (video)

Ο Πλατανιάς επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1 και τελείωσε το αήττητο σερί της Ένωσης που κρατούσε 6 αγώνες.
Ο εξαιρετικός Πλατανιάς στρίμωξε την «Ένωση» και εκμεταλλευόμενος τραβηγμένο ...

πέναλτι που του έδωσε ο Ιωαννίδης (και αξιοποίησε ο Αναστασάκος στο 75’) επικράτησε 2-1.

Μέτρια η «Ένωση», δεν απείλησε ιδιαίτερα μετά την ισοφάριση του Φέτση (17’) στο γρήγορο γκολ του Ναζλίδη (3’) και φεύγει με παράπονα για τη διαιτησία –αλλά χωρίς βαθμούς από την Κρήτη.

Το ματς
Σαν να ‘χε πιει… ρακές μπήκε στο γήπεδο η ΑΕΚ! Ούτε καν υπνωτισμένη, όπως λέγεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Μεθυσμένη! Διότι οι «κιτρινόμαυροι» κοιμούνταν μέχρι το πρώτο τέταρτο. Παραπατούσαν! Και μάλλον πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το ότι το γκολ του Ναζλίδη (σε μια στημένη φάση που ξελαρυγγιάστηκε όλη τη βδομάδα ο Λίνεν ότι πρέπει να προσέχουν) ήταν το μοναδικό κόστος.

Άλλωστε ο Κωνσταντόπουλος και μόνο -που οριζοντιώθηκε σε σουτ του σκόρερ δυο λεπτά μετά- ήταν ο λόγος που απέφυγαν τα χειρότερα. Κι αφού δυστυχώς δεν τα απέφυγε ο Καστέλς (τραυματίστηκε σοβαρά κι αποχώρησε), η ποιότητα του Γκερέιρο και η οξυδέρκεια του Φέτση (γκολ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι) κράτησαν όρθια την ΑΕΚ. Και της επέτρεψαν -πρώτα να συνειδητοποιήσει ότι δεν παίζει στο… Καμπ Νου κι έπειτα να πάρει σταδιακά τον έλεγχο.

Δεν χρειαζόταν να παρακολουθήσει κανείς περισσότερα από δέκα λεπτά μετά την ανάπαυλα για να καταλάβει τις προθέσεις των δυο ομάδων. Την εξής μια: Να μη χάσουν. Κι ενώ φαινόταν ότι μόνο από ένα λάθος θα έμπαινε γκολ, έγινε τελικά ένα τέτοιο. Μόνο που το έκανε ο διαιτητής! Ο Ιωαννίδης είδε πέναλτι λοιπόν στο μαρκάρισμα του Καραλή στον Ναζλίδη, ο Αναστασάκος δεν έκανε λάθος από τη βούλα και ο Πλατανιάς ξανάγινε αφεντικό.

Έτσι, ο Λίνεν δεν είχε άλλη επιλογή από το να σπρώξει «τα ρέστα του» (βάζοντας μαζί Κατίδη και Φουρτάδο). Δυστυχώς για την ΑΕΚ ωστόσο, η… χρεωκοπία έμοιαζε αναπόφευκτη σήμερα. Το επιβεβαίωσε η αδυναμία της να φτιάξει ευκαιρίες στο τέταρτο που απέμενε και το ξεψυχισμένο σουτ του Κατίδη στην καλύτερη απ’ αυτές που σφράγισε την πρώτη ήττα της «Ένωσης» έπειτα από έξι ματς. 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονσάλες, Κάστελς (Μαραγκουδάκης 13'), Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ (Γιακουμάκης 74'), Γιάννου (Δέντσας 67'), Ναζλίδης, Κάλαΐτζιτς, Αναστασάκος

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Βλάχος (Καραλής 69'), Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Κορδέρο, Μητρόπουλος, Φέτσης (Φουρτάδο 80'), Γκερέιρο, Φούντας (Κατίδης 80'), Πετρόπουλο 


sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: