ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: Ολυμπιακός - Άρης 2-1 (video)


Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη με 2-1 και έδειξε πως ξεπέρασε τον ευρωπαικό αποκλεισμό.
Τα γκολ του πέτυχαν οι Τζεμπούρ (10’) και Μανιάτης (37’), με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το ...
προβάδισμά τους.
Ο Άρης αντέδρασε στο β’ μέρος μειώνοντας με τον Αγγελούδη (66’), αλλά όπως φάνηκε στην συνέχεια δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από αυτό.

Αποδοκιμασίες στο φινάλε από τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο φαληρικό γήπεδο και δεν "συγχώρησε" τον αποκλεισμό, αλλά κυρίως τον τρόπο που ήρθε από τη Λεβάντε στο Europa League.

Σε δεινή θέση οι Θεσσαλονικείς, που μετά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. 
Το ματς:
Ο χρόνος δεν γυρίζει και πίσω, ούτε και ο αποκλεισμός από τη Λεβάντε στην Ευρώπη. Συνεπώς το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του για να αντιστρέψουν (ελαφρώς) το κλίμα ήταν να πάρουν τη νίκη, σε συνδυασμό με μια πειστική εμφάνιση.

Και εξ αρχής με τέτοια διάθεση μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Με πίεση ψηλά, κατοχή της μπάλας, πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι σε έναν αντίπαλο (τον Άρη) που δεν μπορούσα να προβάλει αντίσταση. Υπεροχή που δεν άργησε να αποτυπωθεί στον πίνακα του σκορ.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν με τους Χολέμπας-Αμπντούν να συνδυάζονται εξαιρετικά, αλλά τον Βλαχοδήμο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Λίγο αργότερα όμως βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Τζεμπούρ ξέφυγε από τον αντίπαλό του και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τελειώσει την φάση, διαμορφώνοντας το 1-0.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, με ιδιαίτερα ορεξάτο τον Βλαχοδήμο που πήρε αρκετές προσπάθειες, όμως δεν είχε ρέντα στην τελική προσπάθεια. Εκτελεστικά μπορεί να μην τα κατάφερε καλά, αλλά σέρβιρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, με τον Μανιάτη να αξιοποιεί την ασίστ που δέχθηκε και με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0.

Τα είχε χύμα ο Άρης, του ήρθαν και τσουβαλάτα. Απουσίαζε ως γνωστών ο τιμωρημένος Αγκάνθο, έχασε στο ζέσταμα τον Κοέλιο και νωρίς-νωρίς στο 56' υποχρεώθηκε να κλείσει τις αλλαγές του, καθώς ο Ζαραδούκας δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Ωστόσο οι αλλαγές του Μιχαλήτσου άλλαξαν την εικόνα του Άρη. Μια εξ αυτών, ο Αγγελούδης μείωσε σε 2-1 για τον Άρη και με το σκορ να είναι ρευστό οι "κίτρινοι" είχαν τουλάχιστον θεωρητικά ελπίδες για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Φάνηκε όμως ότι δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από αυτό. 
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Mέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο (66’ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (78’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (88’ Γκρέκο), Τζεμπούρ.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας (56’ Τσουκάνης), Ηρακλής (46’ Αγγελούδης), Κοτσαρίδης (46’ Τριανταφυλλάκος), Διαμαντάκος.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: