ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Superleague: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 3-1 (video)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Κέρκυρας με 3-1 πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.
Ο Σαλπιγγίδης με δυο πανομοιότυπα γκολ με...

ανάποδο ψαλίδι (25’, 43’) και ο Αθανασιάδης (30’) σκόραραν για τους Θεσσαλονικείς που είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Γκέσιο (67’) όταν πια το ματς είχε κριθεί.

Το ματς:
Περισσότερο και από την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην ενδεκάδα, αυτό που γέμισε με ικανοποίηση τους φίλους του ΠΑΟΚ ήταν το επιβλητικό του εκτόπισμα στο γήπεδο. Για να συμβεί αυτό είχε σε μεγάλη μέρα τα ατού του και έναν αντίπαλο μη ικανό να αντιδράσει στις επιθετικές του εξάρσεις.
Με πίεση από την αρχή προκειμένου να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας της Κέρκυρας, φάνηκε πώς ήταν θέμα χρόνου μέχρι να φτάσει στο γκολ. Για την ακρίβεια ήταν μέχρι να πάρει μπρος.
Με μια μεστή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και ένα καταιγιστικό δεκάλεπτο, στο οποίο βρήκε τρεις φορές δίχτυα, έδειξε το καλό του πρόσωπο και έβαλε στέρεες βάσεις για να επιστρέψει στις νίκες.
Χάρη κυρίως στον Λίνο που έκανε ό,τι ήθελε από αριστερά και στην εκτελεστική δεινότητα των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη που σκόραραν για τον «Δικέφαλο του Βορρά» έφυγε για το αποδυτήρια με προβάδισμα 3-0, που θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο ευρύ.
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ να πιέζει στο ξεκίνημα, δίνοντας όμως σταδιακά μέτρα στην Κέρκυρα που προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με αντεπιθέσεις. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γκέσιο, που εκμεταλλευόμενος την χαλάρωση της άμυνας του ΠΑΟΚ, πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του σε κενή εστία. Ωστόσο δεν έτρεφε αυταπάτες ότι μπορεί πάρει κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. 
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Γκαρσία (65’ Πέλκας), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (87’ Ρομπέρ), Καμαρά (72’ Κουμάλο), Λόρενς, Αθανασιάδης.

Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης (32’ Ηλιάδης), Εντερ, Βενέτης, Αρμένης, Σταμόγιαννος (81’ Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Γκέσιος, Γιάντσης, Κυβελίδης (46’ Αγρίτης).
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας) 
sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: