ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Λιάγκας: Άθλιο,εξευτελιστικό και trash το τραγούδι της Ηλιάδη (video)

Η εκπομπή Πρωινό mou ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον διαγωνισμό της Eurovision και τα υποψήφια τραγούδια που θα μας εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό της Σουηδίας.
Την κουβέντα άνοιξε η Φαίη Σκορδά, η οποία ανέφερε ότι...

της αρέσει περισσότερο το τραγούδι του Αγάθωνα, ενώ για το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη είπε: "Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην Eurovision. Παραπέμπει σε νυχτερινό μαγαζί"!
Με την άποψη της Φαίης συμφώνησε και η Ελισάβετ Σπανού.
Όλοι περίμεναν να πει τη γνώμη του και ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά ο ίδιος είπε πως θα σιωπήσει και δεν πρόκειται να σχολιάσει τίποτα. Ωστόσο, μετά από την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις των συμμετεχόντων, ακολούθησε ένα ξέσπασμα του παρουσιαστή που άφησε τους πάντες άφωνους!
"Δεν αντιπροσωπεύει τη χώρα μας ούτε τον Έλληνα το τραγούδι αυτό. Το θεωρώ ένα γυφτοτουρκομπαρόκ άθλιο! Ντρέπομαι για το τραγούδι αυτό! Δεν θέλω να μας εκπροσωπήσει! Είναι άθλιο! Ντροπιαστικό! Εξευτελιστικό! Απαράδεκτο! Απορώ πώς ο Κασιδόκωστας με την PANIC έβαλαν υποψήφιο το τραγούδι. Είναι trash το τραγούδι! Βλέπουμε που βλέπουμε τουρκικές σειρές, μην πάμε και με τουρκικό τραγούδι στην Eurovision!", είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας
Ο δημοσιογράφος δεν έδειξε ενθουσιασμό με κανένα από τα τραγούδια, αν και δήλωσε ότι προτιμά αυτό του Αγάθωνα με του Koza Mostra. Όσο για την Giorgina την αποκάλεσε "χοντρούλα".


Δείτε επίσης: Eurovision 2013: τα ελληνικά τραγούδια του τελικού [videos]

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: