ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Προφυλακιστέοι οι τέσσερις συλληφθέντες - Τι έδειξε το usb στην γιάφκα στο Χαλάνδρι (vids)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κοζάνης οι τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και θα οδηγηθούν στον Κορυδαλλό.
Οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να...

απολογηθούν, υποστηρίζοντας ότι δεν αναγνωρίζουν καμία εξουσία.

Οι δράστες εμφανίστηκαν αμετανόητοι, όπως φάνηκε από την στάση ενός εκ των τεσσάρων κατά την άφιξή τους στα Δικαστήρια Κοζάνης.

Ο Δημήτρης Πολίτης έφτυσε την κάμερα την ώρα οι αστυνομικοί τον αποβίβαζαν από την κλούβα της ΕΛ.ΑΣ..

Μάλιστα, έξω από τα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 50 αναρχικοί οι οποίοι πραγματοποίησαν νωρίτερα στο κέντρο της πόλης πορεία συμπαράστασης στους συλληφθέντες. Τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας είναι δρακόντεια, ενώ οι συγκεντρωμένοι με πανό στα χέρια αλλά και με πλακάτ φωνάζουν τα συνθήματα προς τους συλληφθέντες.


Τι έδειξε το usb στην γιάφκα στο Χαλάνδρι:
Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Μανούρας ανακοίνωσε όλα τα σημαντικά ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής από το usb που βρέθηκε στο διαμέρισμα της οδού Ελ Αλαμέιν 19 στο Χαλάνδρι.
Στο στικάκι υπάρχουν δύο προκηρύξεις για την ανάληψη ευθύνης σε δύο εμπρηστικές επιθέσεις. Μία στις 24/9/2012 σε αυτοκίνητα εταιρείας τροφίμων στο Χαλάνδρι και μία στις 7/12/2012 έξω από το σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου.
Οι προκηρύξεις είχαν αναρτηθεί σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Επίσης, βρέθηκε μια αφίσα, πάνω στην οποία υπάρχει φωτογραφία μετά την έκρηξη στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 30/12/2012.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: