ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Διάσημος Έλληνας σεφ έτρωγε από συσσίτιο για να ζήσει! (video)



Μία συγκλονιστική στιγμή της ζωής του αποκάλυψε ο μάγειρας...
Χριστόφορος Πέσκιας, που έγινε ευρύτερα γνωστός από την κριτική επιτροπή του Top Chef: όπως εξομολογήθηκε, έτρωγε από το συσσίτιο για να επιβιώσει!
«Είμαι από μια μέση οικογένεια. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου, δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Είμαστε τέσσερα αδέρφια, γίναμε πρόσφυγες από τον πόλεμο στην Κύπρο, δεν είχαμε πού να μείνουμε, δεν είχαμε τι να φάμε... Στο συσσίτιο έτρωγα, από 10 χρονών. Και τώρα δύσκολα είναι για όλους μας, αλλά έχουμε περάσει και πιο δύσκολα», είπε ο Χριστόφορος Πέσκιας, αποκαλύπτοντας επίσης πως έχει δουλέψει σε οικοδομή, ως λαντζέρης αλλά και ως κουβαλητής πιάτων σε εστιατόρια.
Ο γνωστός μάγειρας παραδέχθηκε πως λόγω της οικονομικής κρίσης έβαλε λουκέτο στο εστιατόριό του στη Θεσσαλονίκη, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι πολλοί σεφ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
«Παρακαλάω κάθε μέρα, δώστε μου μια εκπομπή! Εγώ μάγειρας είμαι, δεν ξυπνάω με το άγχος να πάρω εκπομπή. Ζω από άλλα πράγματα», είπε όλο νόημα για τους συναδέλφους του ο κ. Πέσκιας, ενώ χαρακτήρισε το «Master Chef» ριάλιτι και την Μαίρη Συνατσάκη ως την πιο όμορφη παρουσιάστρια, σε σχέση με την Ευγενία Μανωλίδου και τη Μαρία Μπεκατώρου.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: