ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αραιές νεφώσεις σήμερα Τρίτη. Χαλάει ο καιρός την Πέμπτη!!! (video)

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το...
μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι. Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί. Αραιές νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες κατά τις βραδινές ώρες κυρίως στη δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο περιμένουμε σήμερα Τρίτη. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι καλός με λίγες μόνο νεφώσεις. Επιδείνωση του καιρού περιμένουμε από την Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα. 
Πιο αναλυτικά: 
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα ενισχυθούν σταδιακά σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν πυκνές νεφώσεις όπου από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Τις πρωινές ώρες αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται παγετός.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια, παράκτια τμήματα και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν. Οι άνεμοι σε ενίσχυση θα φτάσουν τοπικά στο Ιόνιο τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ηπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτύξουν αραιές νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και βαθμιαία θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στην περιοχή των Κυκλάδων. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους εντάσεως έως και 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις όπου από το απόγευμα στ βόρεια θα πυκνώσουν και ενδέχεται να βρέξει τη νύχτα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες:
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη τα φαινόμενα θα είναι έντονα, με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Την Τετάρτη , στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις με βρόχες και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και βόρεια. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες και στο ανατολικό Αιγαίο. Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Tην Πέμπτη περιμένουμε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από τα δυτικά και βόρεια.
Real.gr



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: