ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το φόρεμα που γίνεται διαφανές κάθε φορά που “ενθουσιάζεσαι”! [Video]

Ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα που πέρα από αυτό που βλέπεις κρύβει και μια μεγάλη έκπληξη σχεδίασε η Ολλανδή σχεδιάστρια μόδας Daan Rooseegarde (κι όμως δεν το έχει σχεδιάσει άντρας…) με σκοπό να εκφράσει τη σχέση της τεχνολογίας με τις αντιδράσεις του σώματος μας.


Το φόρεμα βγαίνει σε άσπρο και μαύρο χρώμα (‘Intimacy White’ και ‘Intimacy Black’) και έχει τη μοναδική ιδιότητα να “ξεγυμνώνει” αυτήν του το φορά κάθε φορά που νιώθει συγκίνηση, ενθουσιασμό ή κάποιο άλλο έντονο συναίσθημα. Κατασκευασμένο από e-foils και εξοπλισμένο με ασύρματη τεχνολογία, LED lights και αισθητήρες, το φόρεμα καταγράφει τους σφυγμούς της γυναίκας και κάθε φορά που αυτοί αυξάνονται, γίνεται διαφανές.

Τα φορέματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ιδιωτικές επιδείξεις στο Χονγκ Κονγκ και το Παρίσι και αναμένεται να παρουσιαστούν στο Kent State University του Οχάιο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια, αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα παρόμοιο project για άντρες (κοστούμι), που θα φανερώνει το περιεχόμενο του κάθε φορά που ο κάτοχός του ψεύδεται. Ενδιαφέρον…
http://onedaynews.blogspot.gr/


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: