ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Απειλές κατά πολιτικών από τους συλληφθέντες! Δείτε το video

«Ζήτω η αναρχία» και «κουφάλες πολιτικοί δεν θα κοιμόσαστε ήσυχοι», ήταν τα συνθήματα που φώναζαν οι συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό, κατά την προσαγωγή τους στα δικαστήρια της Κοζάνης.
Συνοδευόμενοι από αστυνομικούς οι δράστες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ψύχραιμοι καθώς έλεγαν «χάσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο». Φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και συνοδεύονταν από πάνοπλους αστυνομικούς των ΕΚΑΜ, είχαν εμφανή τραύματ και τα πρόσωπά τους έμοιαζαν παραμορφωμένα.

Το κατηγορητήριο εναντίον των τεσσάρων
Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία από κοινού και κατά συρροή, αρπαγή από κοινού, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, αντίσταση κατά της αρχής από άτομα που οπλοφορούν, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και απλή σωματική βλάβη.

Οι τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι θα παραμείνουν έως την Τετάρτη στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης. Μετά τις απολογίες τους, οι δύο εκ των τεσσάρων που καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», αναμένεται να μεταχθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των ενταλμάτων.

protothema




ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: