ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αποχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από την εκπομπή του Παπαδάκη μετά από καυγά (video

Καυγάς ξέσπασε σήμερα το πρωί ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή συνέντευξη του αρχηγού των...
Ανεξάρτητων Ελλήνων στην εκπομπή του πρώτου. Ο βουλευτής της ΝΔ είπε «όταν με βλέπει ο Καμμένος στη Βουλή φεύγει και το παίζει μάγκας μόνο εκεί που μπορεί».
Τότε ο κ. Παπαδάκης ζήτησε από τον Αδωνι Γεωργιάδη να μην διακόψει τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου. Ο τελευταίος αντεδρασε και είπε στον παρουσιαστή «προστατεύεις μια ζωή τον Καμμένο και δεν του κάνεις σημαντικές ερωτήσεις».
Η αντίδραση του παρουσιαστή ήταν άμεση και έξαλλος απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ «προβοκάρεις τον Καμμένο» και «καλώς τον «μπουμπούκο» που θα μου κάνει και κριτική».
Ο κ. Γεωργιάδης μόλις το άκουσε αυτό σηκώθηκε από την καρέκλα του και αποχώρησε από το στούντιο.

Μετά από λίγο ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στην εκπομπή καθώς δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, οι συγγνώμες και τα mea culpa, επέστρεψε στο στούντιο.
Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για το "μπουμπούκος", ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ένα "mea culpa" για το ότι ο κ. Παπαδάκης εξέλαβε τις αιχμές του ως "κατεθυνόμενες ερωτήσεις προς τον κ. Καμμένο" και το θέμα λύθηκε.
Αφού, βέβαια, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε: "Εμένα το μπουμπούκος δεν με ενοχλεί. Είμαι χοντρόπετσος. Το είπε δημόσια η Ευγενία σε μια στιγμή τηλεοπτικής ανωριμότητας και δεν θέλω να στεχοχωριέται".


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: