ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο πιο καυτός προορισμός για του Αγίου Βαλεντίνου (video)

H μέρα των ερωτευμένων έφτασε και πρέπει να μην μείνετε απλά στο ...ορεκτικό αλλά να το γιορτάσετε, γιατί όχι, και να ξεσαλώσετε.
Αν και για να χαρείτε με τον/την σύντροφό τον έρωτά σας, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τις...

14 Φεβρουαρίου και του Αγίου Βαλεντίνου.

Μπορείτε ιδιαίτερα απόψε να απολάυσετε μία ιδανική βραδιά μακριά από την πίεση της κρίσης και μέσα στο υδρομασάζ του τζακούζι στις σουίτες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής Attiki Evans Hotel που βρίσκεται στο Κολωνάκι. (Τσιμισκή 37 (από Χαριλάου Τρικούπη 118) τηλ. 2103626206).
Σκεφτείτε μόνο ότι σας παρέχεται δωρεάν υπόγειο κλειστό πάρκινγκ για όλα τα δωμάτια
Και μην νομίζετε ότι κατά τα άλλα θα ξοδευτείτε και δεν θα μπορέσετε να αγοράσετε κάποιο δώρο στο σύντροφό σας καθώς το ξενοδοχείο διαθέτει τις καλύτερες τιμές της αγοράς και επίσης προσφέρει πέρα από μοναδικά δωμάτια, studios και σουίτες και μια καταπληκτική προσφορά για ξεχωριστό σεξ ανεξαρτήτως κρίσης.
Ακόμα καλύτερα θα μπορούσε το δώρο σας να είναι ένα ερωτικό παιχνίδι από την ενημερωμένη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων που διαθέτει άμεσα το ξενοδοχείο στους επισκέπτες!
Κάθε βράδυ από τις 23:00 εως τις 7:00 (εκτός Παρασκευής και Σαββάτου) οι τέσσερις ώρες της ημιδιαμονής κοστίζουν μόνο 18 ευρώ! Νυχτερινό τιμολόγιο στο σεξ με λίγα λόγια.
Αν μάλιστα πείτε στη ρεσεψιόν ότι ενημερωθήκατε για την προσφορά αυτή στο Blog.gr θα σας κεράσουν δωρεάν και δύο οινοπνευματώδη ποτά.
Καλή διασκέδαση και χρόνια πολλά!

Τα δωμάτια ανακαινίστηκαν περαιτέρω και μετά την παραγωγή του βίντεο που βλέπετε.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: