ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αρένα η Βουλή: Επεισόδιο ανάμεσα σε Κασιδιάρη, Άδωνι και Νάκο με απίστευτες εκφράσεις (videos)

Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε στη βουλή σήμερα με αφορμή την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΕΣΡ. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής του είπε ότι:
«ήμασταν μαζί καλεσμένοι σε εκπομπή της ΝΕΤ και εσείς δεν ήρθατε», για να πάρει την απάντηση του κ. Κασιδιάρη: «Είσαι τρελός μου φαίνεται».
Άμεση την επέμβαση του κ. Νάκου που έκλεισε τα μικρόφωνα, ωστόσο η κίνηση αυτή ανέβασε την ένταση στο κόκκινο.

Ο κ. Κασιδιάρης έξαλλος ζητούσε το λόγο ενώ ο κ. Νάκος του απάντησε «απειλές εκεί που ξέρετε, σε μένα δεν περνάνε αυτά και μην παίρνετε αυτό το ύφος μέσα στη Βουλή». «Δώστε μου τώρα το λόγο» φώναζε ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Θανάσης Νάκος του είπε εκνευρισμένος: «θα μου δώσετε και εντολές; Επικοινωνείτε με το περιβάλλον; Χρησιμοποιήσατε υβριστικές εκφράσεις και τον είπατε τρελό θέλετε και τα ρέστα;».

Τελικά οι εκφράσεις σβήστηκαν από τα πρακτικά και ο κ. Κασιδιάρης σε σύντομη παρέμβαση του είπε ότι δεν πρέπει η Βουλή να μετατρέπεται σε τηλεοπτικό studio και επέμεινε ότι ποτέ δεν έχει κληθεί από τον Αδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: