ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΜΕΝΤ: «Μια μέρα θα παίξουμε και εμείς στην Α1» (video)

(Συνέντευξη Πιπέργια, Γκολίτση...)
Μετά τη μεγάλη νίκη της ΜΕΝΤ μέσα στην Ορεστιάδα, σπάζοντας μάλιστα το αήττητο της ακριτικής ομάδας, ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης και ο Στέλιος Πιπέργιας, παίκτης της ομάδας μίλησαν για το ματς.

Ο κύριος Γκολίτσης είπε: «Η ΜΕΝΤ από την πρώτη μέρα έκανε πρωταθλητισμό, απέδειξε ότι ήταν η μόνη ομάδα που διεκδίκησε το πρωτάθλημα με την Ορεστιάδα, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά να μη γελιόμαστε η Ορεστιάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Μας ικανοποιεί το γεγονός όμως πως δύο φορές φέτος κερδίσαμε την Ορεστιάδα και αυτό δείχνει ότι η ομάδα μας έχει στέρεες βάσεις και ένα πολύ καλό ρόστερ. Είναι πρώτη χρονιά στην Α2 και πιστεύω ότι το μέλλον είναι μπροστά μας για να παίξουμε και εμείς κάποια στιγμή στην Α1».

Ο Στέλιος Πιπέργιας είπε: «Αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, το αποδείξανε νομίζω ο κόσμος το ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Διαβάσαμε ότι είχαν μια γιορτή αλλά δυστυχώς εμείς είχαμε να τιμήσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος τίμησε την ομάδα μας, ήταν αρχηγός της και έφυγε και ευχόμαστε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Από κει και πέρα ευχόμαστε στην Ορεστιάδα να έχει καλή πορεία στα μπαράζ που θα γίνουν εμείς δεν είναι εύκολο να τους πλησιάσουμε, ας είμαστε ρεαλιστές.

radioevros.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: