ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

14χρονη μητέρα, πέταξε το νεογέννητο στα σκουπίδια!!!



Μωρό 15 ημερών εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα απορριμμάτων στη Βελγική πόλη Σαρλερουά και ήδη διενεργείται εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του. Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα είναι...
πολύ πιθανόν μητέρα του να είναι μια κοπέλα 14 ετών.

Μία κάτοικος του Σαρλερουά (νοτίως των Βρυξελλών) ανακάλυψε με πολύ δυσάρεστο τρόπο ότι, η σακούλα για σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων της οδού όπου διαμένει περιείχε ένα νεκρό μωρό. Υποψιάστηκε ότι η 14χρονη εγγονή της με την οποία συγκατοικούσαν το τελευταίο δίμηνο μπορεί να το είχε φέρει στον κόσμο.

Η ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας δεν δημοσιοποιούνται, έχει συνάψει ερωτική σχέση με περιπλανώμενο 18χρονο, μετέδωσε σχετικώς το κρατικό πρακτορείο Belga. Εκτιμάται ότι το μωρό ήταν περίπου 15 ημερών... Η εγκυμοσύνη της κοπέλας δεν είχε γίνει αντιληπτή στους οικείους της, πρόσθεσε το ίδιο πρακτορείο.

Η εισαγγελία της ίδιας βελγικής πόλης έδωσε την εντολή να διενεργηθεί νεκροψία, που θα παράσχει κάποιες πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες απεβίωσε τόσο πρόωρα το μωρό. Την κοπέλα και την γιαγιά της ανακρίνει, στο μεταξύ, η τοπική αστυνομία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: