ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου


ΚΡΙΟΣ
Έχετε ξεκινήσει και σιγά-σιγά θα γίνεστε όλο και περισσότερο δυνατοί αφού θα ξαναθυμηθείτε τον παλιό αληθινό σας εαυτό που...
όλο αυτό το διάστημα μπορεί και να τον είχατε τελείως ξεχάσει. Μια σχέση που έχετε κρατήσει κρυφή τώρα καλό είναι να την εμφανίσετε προς τα έξω γιατί πλέον δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει έτσι αφού οι συνθήκες πλέον το επιτρέπουν. Εκτός αν είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο και συνεχίζετε να το κρατάτε πολύ καλά κρυμμένο. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο που προς το παρόν δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας γιατί δεν θέλετε να αποκαλυφθούν τα σχέδια ή οι σκέψεις σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο περνάτε γενικά πολύ καλά αφού μπορείτε και απολαμβάνετε κάτι το πολύ ιδιαίτερο από το γύρω περιβάλλον σας και κυρίως το φιλικό αλλά και ίσως να σας έχει κτυπήσει ο έρωτας την πόρτα με ένα πρόσωπο που ούτε καν το είχατε σκεφτεί γιατί ήταν κατά κάποιο τρόπο φίλος ή συνοδοιπόρος σε μια ομάδα. Η ιδέα του καινούργιου μπορεί να γεμίσει την ζωή σας με νέες ιδέες και προγράμματα. Το θέμα ενός παιδιού θα είναι πολύ σημαντικό για σας. Οικονομική εύνοια αλλά χρειάζεται να μην τα σπαταλήσετε σε θέματα προσωπικής ομορφιάς και ρούχων κυρίως οι γυναίκες γιατί θα υπάρχει έντονη τάση για σπατάλη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχουν ξεκινήσει οι υποθέσεις σας και πηγαίνουν όλο και καλύτερα για αυτό μην αφήνετε να σας παίρνουν από κάτω σκέψεις που δεν έχουν καμία υπόσταση ή δεν είναι κάτι το χειροπιαστό και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Σίγουρα θα είστε αρκετά μπερδεμένοι και επιφορτισμένοι ή μπορεί να μην έχετε καθόλου πρακτικότητα και γενικά ευελιξία από μεγάλο συναισθηματισμό και ευαισθησία. Η σχέση με έναν Ιχθύ καλά κρατεί αρκεί να υπάρχει διάθεση αμοιβαίας συνεννόησης.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε αρκετά ξεσηκωμένοι και προσπαθείτε να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για να εμποδίσετε να συμβούν κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν ή δεν πηγαίνουν στην ψυχοσύνθεσή σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και ίσως και πρωτοποριακό σε θέματα καριέρας αλλά υπάρχουν εμπόδια τα οποία όμως μπορείτε να υπερνικήσετε με το ισχυρό σας ένστικτο και την θετική σας διάθεση. Η φιλοσοφία, η μελέτη και σκέψεις σας θα είναι πολύ ανανεωμένες. Μια κατάσταση από το εξωτερικό θα είναι πολύ ωφέλιμη για σας και ίσως αν είστε σε ταξίδι να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ομορφύνει τη ζωή.
ΛΕΩΝ
Ξεκινάτε μια νέα σελίδα πιο ξεκάθαρη και περισσότερο εστιασμένη στις προσωπικές σας καταστάσεις. Αρκετά είχατε παραδώσει την δύναμή σας σε ανθρώπους που μπορεί να μην σας είχαν ωφελήσει για αυτό προσπαθήστε να γίνετε όσο μπορείτε πιο αποτελεσματικοί για τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Οι γεννημένοι βέβαια το τρίτο δεκαήμερο προσπαθείτε ακόμα να βρείτε πόρους ή γενικά στήριξη και βοήθεια από άτομα που ήδη συνεργάζεστε και αυτό από την μια θα σας κάνει καλό αλλά από την άλλη είναι σαν να είστε κατά κάποιο τρόπο εξαρτημένοι από άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αδύναμοι ή μοιραίοι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθείτε να ασχοληθείτε με νέα πράγματα γιατί νιώθετε ότι χρειάζεται να ανανεωθείτε και να γεμίσετε τα κενά σας με κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνατε μέχρι τώρα. Η σχέση σας με έναν Κριό μπορεί ξαφνικά να φουντώσει και να πάρετε αποφάσεις ιδιαίτερα παρορμητικές. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα νιώθετε λες και είστε στην πρίζα από την ανησυχία αλλά και την τάση να δράσετε έντονα και δυναμικά. Μερικοί από εσάς μπορεί να σταματήσετε ξαφνικά μια κατάσταση που δεν σας αρέσει γιατί πιστεύετε ότι έχετε μπουχτίσει. Από την άλλη οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είναι σαν να ζείτε σε σύννεφο και θα απολαύσετε πράγματα από μια συνεργασία ή μια πολύ ιδιαίτερη σχέση.
ΖΥΓΟΣ
Είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό που επιθυμείτε και ακόμα να φέρετε και μια ανατροπή η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση. Αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και να στηρίζεστε πιο πολύ στις δυνάμεις σας γιατί μπορεί να υπάρξουν παρατράγουδα από συμπεριφορές πολύ ακραίες. Επειδή θα δικαιωθείτε σε μια υπόθεση πολύ προσωπική ακόμα και μέσα στον εργασιακό σας χώρο είναι καλό να συμφιλιωθείτε με κάποια άτομα που σας είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη. Η σχέση με έναν Παρθένο ή Ιχθύ θα αλλάξει πολύ γιατί θα καταλάβουν περισσότερο τις προσωπικές σας ανάγκες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ξυπνήσει ξαφνικά και χρειάζεται να αντλήσετε από τις εσωτερικές σας δυνάμεις κάτι καινούργιο για να μην τελματώσετε. Η προσωπική στήριξη από έναν Κριό θα ενδυναμώσει τις πεποιθήσεις σας για ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο χρειάζεται να προσπαθήσετε παραπάνω από ό, τι κάνατε μέχρι τώρα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχία σε προσωπικό ή ερωτικό επίπεδο αρκεί να είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε μέσα σας το παρελθόν και να μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας χαλούν τη θετική ενέργεια, κυρίως ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Πάντως θα πάρετε κάποια χρήματα και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο που τώρα σας φαίνεται πολύ μεγάλο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Προχωράτε πολύ δυναμικά σε πράγματα τα οποία σας βγάζουν από καταστάσεις που μέχρι τώρα σας είχαν δυσκολέψει. Βέβαια χρειάζεστε μεγαλύτερη προστασία σε θέματα που εκτίθεστε γιατί μερικές φορές βγαίνετε μπροστά χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες. Πάντως, όταν έχετε ερωτική συμπεριφορά και δεν είναι απαραίτητα να αφορά σε ένα πρόσωπο αλλά γενικά μια δημιουργική κατάσταση, όλα σας πηγαίνουν καλά. Για αυτό φροντίστε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας αυξάνουν την δημιουργικότητα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναγκαστικά θα χρειαστεί να κάνετε μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα και να δραστηριοποιηθείτε πολύ περισσότερο από ό, τι κάνατε τις προηγούμενες ημέρες. Τουλάχιστον θα μπορέσετε να κάνετε πιο εύκολα κάποιες δουλειές που θέλει το σπίτι σας και θα είστε πιο άμεσοι και αποτελεσματικοί. Θα δικαιολογήσετε πάντως περισσότερο ένα άτομο που εδώ και καιρό δεν είστε και στην καλύτερη φάση μαζί του γιατί ίσως τώρα να βρεθείτε στην δική του θέση. Η σχέση με έναν Κριό θα είναι υπερβολικά έντονη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γεμίζετε με ενέργεια και αυτό σας κάνει πάρα πολύ καλό γιατί είναι σαν να βάζετε τα πράγματα και πάλι από την αρχή να κινούνται τελείως διαφορετικά και πιο δυναμικά. Η επαφή με έναν Κριό σίγουρα θα σας βοηθήσει αφού μπορεί έστω και με μια ιδέα του να ξεκολλήσετε από διάφορες πιθανόν μπλοκαρισμένες υποθέσεις σας. Γενικά θα νιώσετε ότι έχετε με κάτι καινούργιο να ασχοληθείτε και κυρίως σε θέματα οικονομικά που θα δώσετε εκεί τον καλύτερο εαυτό σας.
ΙΧΘYΕΣ
Συνεχίζετε να έχετε μια ιδιαίτερη εύνοια και να γεμίζετε με θετική ενέργεια τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Κυρίως οι γεννημένοι αρχές του τρίτου δεκαήμερου περνάτε μια φάση πολύ ερωτική και δημιουργική για αυτό να είστε ανοικτοί σε νέες προκλήσεις και ευκαιρίες γιατί τώρα μπορεί να γίνει κάτι πολύ καλό για σας και τους γύρω σας. Η απόφαση για συμβίωση ή γάμο μπορεί να παίξει πολύ δυνατά αυτές τις ημέρες, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Παρθένο. Επειδή μπορεί να παραγίνετε ιδεαλιστές και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, χρειάζεται να είστε πιο πρακτικοί και ψύχραιμοι με ερωτικά θέματα αλλά και γενικά με όλες σας τις προσωπικές υποθέσεις.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: