ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η 19χρονη που μάγεψε το πανελλήνιο με τη φωνή της


Ποια είναι η 19χρονη που μάγεψε τον Κώστα Βουτσά και τον Σπύρο Παπαδόπουλο ακούγοντας τη φωνή της;
Κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όταν τον περασμένο Αύγουστο πήρε την απόφαση να...
ξεδιπλώσει το ταλέντο της μπροστά σε κοινό καταφέρνοντας να μαγέψει ακόμα και τον πιο δύσπιστο ακροατή. Ο λόγος για την 19χρονη Κατερίνα Ευγενικού που χειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από την πρώτη κιόλας στιγμή που τόλμησε να εκδηλώσει την αγάπη της για το τραγούδι δείχνοντας σεβασμό και πίστη σε αυτό που κάνει.

Η έναρξη προς το «όνειρο» ξεκίνησε μόλις πριν έξι μήνες όταν αποφάσισε να τραγουδήσει στην πίστα του Ποσειδωνίου δίπλα στον Αντύπα και την Δέσποινα Βανδή, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναγνώρισαν πως το μέλλον της νεαρής Κατερίνας Eυγενικού θα είναι λαμπρό και καταχειροκροτούμενο όταν και θα βρίσκεται με το μικρόφωνο στα χέρια.

Ο Κώστας Βουτσάς με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αναφωνούσαν το όνομα της αλλά και ευχές με όσους ήταν στο μεγάλο τραπέζι της εκπομπής «Στην υγειά μας» όταν την κάλεσαν για να τραγουδήσει, η ίδια με περίσσιο ενθουσιασμό και θάρρος επέλεξε να ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν θωρακίσει την Ελληνική λαϊκή μουσική και στο τέλος άφησε άφωνους τους παραβρισκόμενους και όχι μόνο.

Η κεντρική φωτογραφία με τον Χρίστο Νικολόπουλο και την Κατερίνα Ευγενικού ενδεχομένως να προδίδει τα επόμενα βήματα της.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: