ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Λίστα με 19 πολιτικούς με δάνεια από Κυπριακές τράπεζες

Τη λίστα με τα ονόματα 19 πρώην βουλευτών, συνδικαλιστών, πρώην δημάρχου, πρέσβεων και ανθρώπων του πολιτικού χώρου, των οποίων τα δάνεια διεγράφησαν αποκάλυψε το... Δελτίο Ειδήσεων του 24h.com.cy . Οι φερόμενοι ως πρωταγωνιστές είχαν λάβει δάνεια από τις υπό κατάρρευση τράπεζες, τα οποία διεγράφησαν ολικώς ή μερικώς.

Η διαγραφή άρχισε τον Απρίλιο του 2007 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2012. Σε αυτήν την λίστα βρίσκονται γιοι, αδέλφια ακόμα και πρώην σύζυγος βουλευτή.

Το μεσημέρι της Πέμπτης τα ντοκουμέντα με ολόκληρα τα ονόματα θα παραδοθούν στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πέτρο Κληρίδη για να διερευνηθεί υπό ποιες προϋποθέσεις έγιναν οι συγκεκριμένες διαγραφές.

Στο Δελτίο Ειδήσεων του 24Η μίλησε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Κυπριανού, όπου μάλιστα κάλεσε να παραδοθούν τα στοιχεία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Παρενέβη επίσης, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Αδάμος Αδάμου, ο οποίος ζήτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ ο βουλευτής των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης έκανε λόγο για «λαμόγια».
Zougla.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: