ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Η δύναμή σας μπορεί να μην διοχετεύετε προς τα έξω, αντίθετα θα την ρίξετε όλη σε κάτι που δεν θα φαίνεται με στόχο την προσωπική σας αναβάθμιση αλλά και την...
εσωτερική σας ασφάλεια που συνήθως κρύβετε. Για αυτό μπορεί να έρθετε πιο κοντά με έναν Σκορπιό για να παρακολουθήσετε έστω και ασυνείδητα με ποιον τρόπο διαχειρίζεται ακόμα και τα πιο δύσκολα για σας θέματα που μπορεί να είναι ο θάνατος, όχι τόσο ο φυσικός αλλά κάποιων καταστάσεων. Γενικά θέματα μεταφυσικά αλλά και αυτογνωσίας θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα αφού θα εκπέμπετε μαγνητισμό και πάθος.
ΤΑΥΡΟΣ
Μπαίνετε στα βαθιά και αποκτάτε μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και βάθος σε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Από την άλλη μπορεί να γίνετε περισσότερο κτητικοί και ζηλιάρηδες με τον σύντροφό σας και ίσως να δημιουργήσετε εντάσεις από το τίποτε. Η καχυποψία σας μπορεί να σας βασανίσει και να μην αφήσετε τους άλλους να φερθούν αυθόρμητα ή ελεύθερα. Ευτυχώς όμως βρίσκετε λύσεις μέσω κάποιων φίλων και επειδή η αγάπη μπορεί να έχει κτυπήσει την πόρτα σας δεν θα είστε τόσο πολύ ανασφαλείς. Ένας Ιχθύς ίσως μπει στην ζωή σας ξαφνικά και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε να σας γίνει απαραίτητος.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε γεμάτοι από ιδέες και βαθιά συναισθήματα τα οποία σας βγάζουν πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα στην επιφάνεια. Οι επενδύσεις και τα οικονομικά τρίτων θα είναι από τα κύρια ενδιαφέροντά σας και ίσως η επαφή με έναν Σκορπιό να σας αναστατώσει γιατί θα σας θυμίσει το πάθος που νιώθετε για αυτόν. Σίγουρα είναι δύσκολη σχέση αλλά σας πηγαίνει παραπέρα γιατί σας βοηθάει να βλέπετε πιο βαθιά και εσωτερικά. Η επαφή επίσης με έναν Ιχθύ ή σας κάνει καλό ή σας αναστατώνει την ζωή και δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα μαζί του γιατί δεν υπάρχει κοινή βάση επικοινωνίας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγκαστικά κάνετε μια καλύτερη επαφή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα και ίσως του εξομολογηθείτε και τα εσώψυχά σας τα οποία πολλές φορές κρύβετε και αρνείστε να τα παραδεχτείτε ακόμα και στον πιο κοντινό σας άνθρωπο. Για αυτό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συζητήσετε κάτι που σας ενοχλεί από το παρελθόν γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εκτονωθούν τα προβλήματα. Γενικά είστε πάρα πολύ ερωτικοί και έχετε πάθος στο οτιδήποτε κάνετε. Η επαφή με έναν Σκορπιό θα σας κάνει πολύ καλό. Ευκολία ακόμα και σε ρίσκο σε οικονομικό επίπεδο.
ΛΕΩΝ
Είστε πάρα πολύ πιεσμένοι και προσπαθείτε να αποτρέψετε κάτι που δεν σας αρέσει ή σας θυμίζει μια δυσκολία σας την οποία δεν μπορείτε να κουμαντάρετε. Όταν βγαίνουν οι βαθιές σας επιθυμίες στην επιφάνεια εσείς μπορείτε να αρνείστε από εγωισμό κάτι που θέλετε να κάνετε και να ζορίζεστε ακόμα περισσότερο. Η ζήλεια και η κρυψίνοια μπορεί να σας βγουν στην επιφάνεια και ίσως να μην εμπιστεύεστε ένα άτομο που είναι δίπλα σας γιατί δεν έχει την συμπεριφορά που έχετε εσείς ανάγκη. Με τον Σκορπιό υπάρχει έντονη έλξη και μαγνητισμός αλλά μερικές φορές εκδηλώνετε με αρνητικό τρόπο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε έτοιμοι να πισωγυρίσετε μέσα σε μια σχέση που μόλις αφήσατε. Ο λόγος είναι ότι μπορεί τώρα να συνειδητοποιήσετε πόσο ανάγκη είχατε το άτομο που αφήσατε. Από την άλλη είστε πολύ έντονα δραστηριοποιημένοι με το να μιλάτε και να κάνετε συμφωνίες κυρίως εμπορικές οι οποίες σας συμφέρουν και σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα. Με τον Ιχθύ μπορεί να βρείτε κοινά σημεία αναφοράς και κάποιοι περισσότερο τολμηροί να πάρετε απόφαση και για γάμο. Η επιστροφή ενός συνεργάτη ή πολύ στενού σας ατόμου θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.
ΖΥΓΟΣ
Γίνεστε περισσότερο κτητικοί και πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια σε θέματα υλικών αγαθών ή ακόμα και σχέσης με έναν Ταύρο για αυτό μπορεί να γίνετε πιο σταθεροί στα θέλω σας και στις απαιτήσεις σας. Μόνο μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει μίζερος και να έχετε κρατήματα από κάποιες καταστάσεις που αφορούν αποκλειστικά και μόνο το παρελθόν σας γιατί με αυτόν τον τρόπο το μόνο που μπορεί να κάνετε είναι να χάσετε τελείως τον έλεγχο των πραγμάτων. Καλό είναι να μην ανακατέψετε οικονομικά με τα ερωτικά σας ή μάλλον να μην κτίζετε παλάτια στην άμμο ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα από ένα άτομο το οποίο σας γυροφέρνει και ερωτικά γιατί θα διαψευστείτε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μαζεύετε και πάλι τις δυνάμεις σας και νιώθετε πολύ πιο σίγουροι και σταθεροί για τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Παρόλο αυτά όμως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσετε μια έντονη πίεση μαζί με την αίσθηση του καθήκοντος που θα σας βάλουν σε όρια. Είστε όμως έτοιμοι να δώσετε την μάχη σας και κυρίως αν είστε δημιουργοί και ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή με γυναικείες υποθέσεις σε επίπεδο επαγγελματικό θα έχετε μια πολύ καλή επιτυχία.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε ανάγκη από απομόνωση γιατί θέλετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας αλλά συγχρόνως θα κάνετε ένα πισωγύρισμα που μπορεί να σας βουτήξει σε μεγάλα εσωτερικά βάθη. Η φιλία για σας είναι σημαντική και ίσως να έρθετε πολύ κοντά με έναν Σκορπιό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να σταματήσετε να φοβόσαστε το κακό και κυρίως σε θέματα οικονομικά που είναι για σας τον τελευταίο καιρό ένας βραχνάς. Επειδή ίσως να είχατε ανοιχτεί και τώρα να προσπαθείτε να μαζευτείτε και να περιορίσετε έξοδα και δαπάνες, αυτό να σας κάνει να νιώθετε άβολα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναντάτε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που ίσως να ξεκινήσει μια σημαντική φιλία. Ίσως όμως και ένας έρωτας γιατί ο ασφαλέστερος δρόμος προς τον έρωτα είναι η φιλία. Αντιλαμβάνεστε ότι είστε πολύ σημαντικοί σε ένα κομμάτι επαγγελματικό και θα διεκδικήσετε με μεγαλύτερη δύναμη αυτά που νιώθετε ότι σας αξίζουν. Μην υποψιάζεστε όμως ίντριγκες και συνομωσίες πίσω από την πλάτη σας. Καλύτερα να δονείται γύρω σας ανώτερη ενέργεια μέσα από καλύτερες σκέψεις που με τον τρόπο τους θα σας βάζουν να κερδίσετε αντί να χάσετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε κάνει πισωγύρισμα και ίσως να ξανασκέφτεστε κομμάτια από το παρελθόν που θα έπρεπε να είχατε κατά κάποιο τρόπο εξωραΐσει. Η ζωή είναι δική σας αρκεί να ξέρετε να την διεκδικήσετε. Είστε πάντως έτοιμοι να αλλάξετε τουλάχιστον συναισθηματικά και να γίνετε περισσότερο συμπονετικοί και ελαστικοί με τα όρια σας για αυτό ίσως να μην ενοχληθείτε πολύ από έναν Σκορπιό που έχει βάλει τα όριά του και σας έχει σε απόσταση. Σίγουρα θα έχει ανέβει ο πήχης ψηλά από την πλευρά του και ίσως απαιτήσει και από εσάς μια εξασφάλιση πιο μελλοντική που αφορά γάμο κλπ.
ΙΧΘYΕΣ
Αναλύοντας τα συναισθήματά σας θα διαπιστώσετε ότι όταν πάτε να θυμώσετε ή να νιώσετε ότι κάτι σας τραβάει πίσω και σας πάει στο παρελθόν ότι υπάρχει κάτι πολύ δυναμικό μέσα σας που σας κάνει να ξεπερνάτε με έναν απίστευτο τρόπο τις δυσκολίες. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δείτε τελικά να γίνονται κάποια καλά πράγματα στην ζωή σας και χωρίς να κάνετε και πολλά. Κυρίως αν σχετίζεστε με ένα πρόσωπο που έχει να κάνει με το εξωτερικό θα σας ανακοινώσει συγχρόνως και μια δουλειά η οποία μπορεί να σας φέρει χρήματα εύκολα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: