ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Βοσνία - Ελλάδα (21:45 Mega)


Το μεγαλύτερο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θέλει να κάνει απόψε η Εθνική (21:45, Mega) απέναντι στη Βοσνία στη Ζένιτσα. Ενδεχόμενη νίκη θα φέρει τη γαλανόλευκη στην...
κορυφή του ομίλου και σε απόσταση τριών βαθμών από τους βασικούς ανταγωνιστές της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και η ισοπαλία είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί μπορεί μεν οι Βόσνιοι να έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα στη διαφορά τερμάτων (αυτό είναι το κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας κι όχι τα μεταξύ των δύο ομάδων αποτελέσματα), ωστόσο έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο ματς με τη Σλοβακία και εκτός έδρας αποστολές σε Λετονία και Λιθουανία. 

Ο Φερνάντο Σάντος έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει και θα είναι 4-4-2 με τους Καρνέζη, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα, Τοροσίδη, Τζιόλη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Χολέμπας, Σαλπιγγίδη και Σαμαρά. Διαθέσιμοι θα είναι από τον πάγκο οι Σηφάκης, Λοντίγκιν, Βύντρα, Μαλεζάς, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Μανιάτης Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Μήτρογλου και Γκέκας. Οι άνθρωποι της ομάδας τοιχοκόλλησαν στα δωμάτια των διεθνών δηλώσεις του προπονητή της Βοσνίας, Σαφέτ Σούσιτς, περί εύνοιας της Εθνικής από την τύχη, με στόχο να τους πωρώσουν για να δώσουν απαντήσεις.
Με σκεπτικό «θέλουμε τη νίκη, βολευόμαστε και με ισοπαλία» θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο και η Βοσνία. Ο αγώνας αντιμετωπίζεται ως ιστορική ευκαιρία για την Εθνική ομάδα της χώρας να πάει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Τα μόλις 13.000 εισιτήρια για το… κλουβί «Μπίλινο Πόλιε» έχουν εξαντληθεί και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων διψούν για το τρίποντο. Ο Σαφέτ Σούσιτς που δεν υπολογίζει στους Πιάνιτς (τουλάχιστον για το βασικό σχήμα) και Σαλίχοβιτς, αναμένεται στο 4-4-2 με ρόμβο που θα παρατάξει, να χρησιμοποιήσει τους Μπέγκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Ζουκάνοβιτς αριστερά, Μούιτζα δεξιά. Κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βράνιες και Σπάχιτς. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ζαχίροβιτς, αριστερά ο Λούλιτς, δεξιά ο Μεντούνγιανιν και στην κορυφή του ρόμβου ο Μισίμοβιτς. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Τζέκο και Ιμπίσεβιτς.
Δείτε επίσης:... 
Βοσνία – Ελλάδα: Λεπτές… ισορροπίες! (photos+videos)
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου

Λίχτενσταϊν-Λετονία 20:30
Σλοβακία-Λιθουανία 21:10
Βοσνία-Ελλάδα 21:45

Βαθμολογία (4 αγώνες)

1. Βοσνία 10 (+13)
2. Ελλάδα 10 (+4)
3. Σλοβακία 7 (+2)
4. Λιθουανία 4 (-3)
5. Λετονία 3 (-3)
6. Λίχτενσταϊν 0 (-13)

* Ο πρώτος προκρίνεται απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ. Οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι παίζουν μπαράζ για τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια από την Ευρώπη.

Οι επόμενοι αγώνες 
7 Ιουνίου Λιθουανία-Ελλάδα
Λετονία-Βοσνία
Λίχτενσταϊν-Σλοβακία

6 Σεπτεμβρίου Λίχτενσταϊν-Ελλάδα
Βοσνία-Σλοβακία
Λετονία-Λιθουανία

10 Σεπτεμβρίου Ελλάδα-Λετονία
Σλοβακία-Βοσνία
Λιθουανία-Λίχτενσταϊν

11 Οκτωβρίου Ελλάδα-Σλοβακία
Βοσνία-Λίχτενσταϊν
Λιθουανία-Λετονία

15 Οκτωβρίου Ελλάδα-Λίχτενσταϊν
Λιθουανία-Βοσνία
Λετονία-Σλοβακία 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: