ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Τραγωδία: Έχασε κόρη, γιο και σύζυγο σ΄ ένα 24ωρο

 Η Χίλαρι Ντένις, έχασε την κόρη της, το γιο της και τον σύζυγό της μέσα σε 24 ώρες, από διαφορετικές αιτίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η….
Κάριλ Ντένις από τη Βρετανία, επισκέφθηκε τη μητέρα της και παραπονέθηκε για πόνο στο στομάχι. Η μητέρα Χίλαρι, κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε γρήγορα. Η κόρη της μέσα στο ασθενοφόρο ήταν σε καλή κατάσταση, όπως η ίδια περιγράφει. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, άφησε την τελευταία της πνοή.

Η μητέρα, έχοντας δεχτεί το πρώτο χτύπημα, τηλεφωνεί στο γιο της Νίγκελ, για να τον ειδοποιήσει για τον θάνατο της αδερφής του, αλλά εκείνος δεν απαντά. Η ίδια λέει: ” Ήξερα ότι κάτι κακό συνένη. Είναι το ένστικτο της μητέρας”.

Οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν, όταν λίγη ώρα αργότερα, της ανακοίνωσαν ότι ο γιος της βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Αιτία του θανάτου ήταν το εγκεφαλική αιμορραγία.

Την επόμενη ημέρα, ο 79χρονος πατέρας Καρλ Ντένις, πέθανε, αφού δεν άντεξε τον χαμό των δύο παιδιών του.

Ο Καρλ Ντίκενς, βέβαια, ήταν άρρωστος και είχε χειρουργηθεί πρόσφατα, αλλά η είδηση για το χμαό των παιδιών του, ήταν εκείνη που τον οδήγησε στον θάνατο.

Η μητέρα έμεινε μόνη με το μοναδικό της πια παιδί, την Κριστίν για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την τραγωδία, αλλα, όπως η ίδια δήλωσε: ” Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Πώς να συνεχίσω, όταν μου συνέβη αυτό;”.
newsbomb.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: