ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τοπικές βροχοπτώσεις στα δυτικά, βόρεια ηπειρωτικά και τη...
Θεσσαλία προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου, 15 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 22 βαθμούς στην Κρήτη και από 14 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα βορειοανατολικά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα βόρεια μέτριοι 5 μποφόρ.

Αναλυτικά
Αττική
Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα βροχής πρόσκαιρα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και γρήγορα θα εξελιχθούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία στα Ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές. Ο καιρός θα βελτιωθεί από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς τοπικά μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα βόρεια όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: