ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Είστε γενικά πολύ ενεργοποιημένοι, αφού υπάρχουν αυτή την στιγμή τέσσερεις πλανήτες στο ζώδιό σας. Θέλετε – δε θέλετε, θα...

δραστηριοποιηθείτε και θα κάνετε κινήσεις που θα αφορούν πρωτίστως στην εμφάνισή σας γιατί αρκετά είχατε παραμελήσει τον εαυτό σας. Από την άλλη θα πάρετε αποφάσεις οι οποίες έχουν σαν κέντρο την προσωπική σας ενδυνάμωση και την εκτίμησή σας. Για αυτό ίσως να κινηθείτε πολύ αιφνίδια απέναντι σε κάποιες συνεργασίες με τις οποίες είτε θα προχωρήσετε κάτω από νέα βάση περισσότερο πρωτοποριακή είτε θα τις λύσετε γιατί θέλετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό.
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη τα νέα συναισθήματα που σας έρχονται βροχή. Θέλετε όμως να καλύψετε ένα μυστικό το οποίο έχει βγει στην επιφάνεια και δεν κρατιέται. Επειδή δεν σας αρέσουν να φαίνονται πράγματα για την προσωπική σας ζωή ίσως να προσπαθείτε να δράσετε κάπως παρασκηνιακά, κυρίως αν ετοιμάζετε κάτι επαγγελματικό το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να διαφυλαχτεί. Όλο αυτό βέβαια σας εμποδίζει στο να κινηθείτε ανενόχλητοι αλλά τι να γίνει, είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να διαφυλάξετε τα μυστικά σας. Η σχέση με έναν Ζυγό σας απασχολεί αρκετά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Κάνετε μια νέα αρχή ακόμα και καινούργιους φίλους γιατί αναμορφώνετε όλο σας το περιβάλλον με νέα άτομα ή με ανανεωμένες φιλίες τις οποίες τις έχετε περάσει από κόσκινο. Έχετε ανάγκη από κάτι πρωτοποριακά και μοντέρνο το οποίο θα σας βγάλει και εσάς όχι μόνο από το τέλμα το οικονομικό ή το επαγγελματικό αλλά γενικά της ζωής γιατί έχετε βαρεθεί και θέλετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Για αυτό, ακολουθείστε τις πρωτοποριακές ιδέες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη τροφή. Μια νέα σχέση με ένα νεώτερο πρόσωπο μπορεί να σας βγάλει από την πλήξη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Βλέπετε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι καινούργιο αλλά φοβάστε γιατί ίσως υπάρχει σύγκρουση αξιών, ιδεών και γενικά να βγείτε κάπως μπροστά ακόμα και από την οικογένεια σας και αυτό να σας στεναχωρεί και να μην επιθυμείτε να το κάνετε. Πάντως καλό είναι να τολμήσετε ακόμα και νέα πράγματα. Ίσως κάτι πολύ παλιό σε επαγγελματικό σχήμα να χαθεί και εσείς να το δείτε σαν απώλεια. Αυτό είναι το μόνο που δεν πρέπει να σκεφτείτε. Όλα γύρω σας αλλάζουν και εσείς χρειάζεται να είστε μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Η σχέση με Κριό είναι σε δυνατό σημείο αλλά χρειάζεται προσοχή λόγω της έντασης που υπάρχει μεταξύ σας.
 
ΛΕΩΝ 
Μια νέα δραστηριότητα σας απασχολεί και ίσως σας σπρώξει να πάρετε αποφάσεις πολύ δυναμικές ή να συνεργαστείτε με ένα άτομο που έχει να κάνει με το εξωτερικό ή εσείς οι ίδιοι μπορεί φύγετε για έξω. Όπως και να γίνει το παιχνίδι είναι υπέρ σας αρκεί να παραμείνετε εκεί και να μην νιώθετε πως ό, τι πάτε να κάνετε είναι υποτιμητικό ή κατώτερο των προσδοκιών σας. Μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα και ίσως να ξεκινήσει ξαφνικά κάτι πολύ καινούργιο που θα σας πάρει μακριά την μοναξιά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο μπορείτε πορεύεστε προς το καινούργιο με στόχο να συνδυάσετε την πρωτοπορία μαζί με την ασφάλειά σας που έχει να κάνει με την λογική ή το πρακτικό μέρος της υπόθεσης. Δεν είναι εύκολη για σας η προσαρμογή σε νέες καταστάσεις γιατί ίσως να μην μπορείτε να διαχειριστείτε τις ενέργειες που σας βγάζουν μεν από το τέλμα αλλά ίσως να σας κάνουν περισσότερο μοναχικούς ή πολύ ηγετικούς και με αυτόν τον τρόπο απομονωθείτε και πάλι. Η σχέση με Κριό ή Τοξότη μπορεί να σας ικανοποιήσει απόλυτα. Κάποιες οικονομικές συνεργασίες πάντως θα μπουν σε τάξη τουλάχιστον από την πλευρά σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Είστε μεταξύ του να κάνετε κάτι το καινούργιο, το διαφορετικό και μπορεί και το extreme και από την άλλη προσπαθείτε να κρατήσετε τις ήδη κεκτημένες ισορροπίες τις οποίες αυτές τις ημέρες το νιώσατε ότι χάθηκαν. Επειδή οι καταστάσεις είναι τέτοιες όπου χρειάζεται να ξοδέψετε την ενέργεια σας περισσότερο στους άλλους τουλάχιστον να προσπαθήσετε να μην είστε ανταγωνιστικοί γιατί σας βγαίνει αυθόρμητα. Ο Τοξότης σας ενισχύει από όλες τις απόψεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σίγουρα κάνετε πράγματα που ξεφεύγουν από τον εαυτό σας γιατί έχετε παραβγεί μπροστά και ίσως έχετε αποκαλύψει και ένα μεγαλύτερο κομμάτι του ή από τα μυστικά σας και από αυτό νιώθετε ότι εκτίθεστε. Μπορεί να μην είναι η απόλυτη πραγματικότητα αλλά εσείς έτσι νιώθετε. Ένα γενναίο πάντως ξεκαθάρισμα πάνω σε θέματα οικονομικών θα σας δώσει την δυνατότητα να επενδύσετε εκ νέου με άλλες βάσεις περισσότερο ρεαλιστικές αλλά και υγιείς. Η καθημερινότητά σας πάντως αλλάζει και ίσως να έχετε επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσετε μια δίαιτα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Νιώθετε πιο γεμάτοι συναισθηματικά, αφού θα μπορέσετε να εισπράξετε την καλή ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι συνεργασίες και γενικά οτιδήποτε αφορά την καλή διαχείριση των πραγμάτων εξελίσσονται πολύ καλά. Οι φίλοι σας γενικά είναι πολύ κοντά σας και ένας παλιός φίλος μπορεί να επανέλθει. Γενικά είναι η περίοδος που θα κάνετε πολλά και καινούργια πράγματα για αυτό μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει και δράστε δυναμικά και γρήγορα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Είστε σε ένα κλίμα της ανανέωσης αλλά και έντασης για αυτό αποφύγετε τις μεγάλες κόντρες και τις μπηχτές γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Κάτι καινούργιο σαν ιδέα σας έχει πλησιάσει και αυτό, ενώ σας έχει ενθουσιάσει, συγχρόνως σας φοβίζει επειδή είναι άγνωστο. Η ανανέωση πάντως θα έρθει από τα ξεκαθαρίσματα που θα τολμήσετε να κάνετε. Δεν πρέπει αυτή την δεδομένη στιγμή να κοιτάξετε καθόλου πίσω σας. Η ζωή είναι μπροστά και ακόμα μια γνωριμία με Κριό θα σας κάνει να αλλάξετε τελείως σκεπτικό.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Είστε σε φάση συνεργασίας αλλά και απόλυτης συντροφικότητας. Μια υπόθεση από το εξωτερικό σας επηρεάζει άμεσα και σας δίνει μια νέα διάσταση στα πράγματα και στις καταστάσεις, κυρίως αν το άτομο είναι Ζυγός. Επειδή θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο σε επαγγελματικό επίπεδο και τώρα είστε σε δράση μην αφήσετε καθόλου παραθυράκι για αρνητικές σκέψεις και φοβίες να σας βγουν στην επιφάνεια. Η περίοδος είναι καλή για να πετύχετε κάτι που μπορεί να σας βγάλει από αδιέξοδα.
 
ΙΧΘYΕΣ 
Είστε υποχρεωμένοι να γίνετε περισσότερο διαθέσιμοι για συζητήσεις και συνεργασίες. Ενώ δεν είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί λόγω της φύσης σας, τώρα καλείστε να ξεπεράσετε τον υπερβολικό συναισθηματισμό σας και να κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα. Ξεκινώντας κατά αρχάς από κάποιες απαιτήσεις οικονομικές τις οποίες εδώ και πολύ καιρό τις είχατε αφήσει στα αζήτητα. Τώρα είναι η εποχή που θα πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και θα βγείτε μπροστά κάνοντας μια νέα αρχή σε οικονομικό επίπεδο με την βοήθεια ίσως κάποιου Κριού ή Λέοντα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: