ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΥΡΣΟΣ - ΑΧ. ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 3-0 (0-0) (21η αγων.)

Νίκη γοήτρου για τον Πυρσό!!!
Άνετη νίκη πήρε ο Πυρσός Γρεβενών επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο ΔΑΚ Γρεβενών με σκορ 3-0, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι σε...
όλη τη διάρκεια του αγώνα, έπαιξαν χωρίς άγχος και με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, έδειξαν διάθεση για καλό ποδόσφαιρο στους λιγοστούς φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο των Γρεβενών.
Στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες φάσεις, με την ομάδα του Πυρσού να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, σκόραρε δύο φορές στην εστία του Λαφατζή, ωστόσο ο Κερκυραίος επόπτης Καλυβιώτης, φρέναρε τους γηπεδούχος υποδεικνύοντας και τις δύο φάσεις (10' + 28') σε θέση οφσάιντ.  
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους κι έφτασαν εύκολα στη νίκη. 
Στο 62’ ο Θ. Παπαδόπουλος έβγαλε σέντρα, ο Λαφατζής απέκρουσε ασθενώς, ο Ρόβας επιχείρησε σουτ που βρήκε κόντρα που ευνόησε τον Τσαρτσαρή και με σουτ έκανε το 1-0. 
Στο 66’ ο Δούμας εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση της άμυνας και με υπερπροσπάθεια έκλεψε την μπάλα με κεφαλιά από τον Τασίδη, έδωσε στον Κ. Παπαδόπουλο και από πλάγια θέση έκανε το 2-0. 
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Ασλανίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής, ο οποίος μπήκε νωρίτερα (86') ως αλλαγή.
Διαιτησία: Σμοίλης, Γραικός, Καλυβιώτης (Κέρκυρας).
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σωτ. Μαυροδήμος): Αθανασόπουλος, Θεοχαράκης, Τσαρτσαρής (86’ Ασλανίδης), Μπόλος (72’ Τσαρτσιώτης), Κυριακίδης, Κοτζατίσογλου, Καραγιάννης, Ρόβας, Δούμας, Κοσμίδης (40’ Παπαδόπουλος Θ.), Παπαδόπουλος Κ.
ΑΧ. ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Δ. Παπούλας): Λαφατζής, Μπαγκέας, Πανάνος (26’ Παπαδόπουλος Γ.), Γκόλιας, Τασίδης, Παυλίδης (74’ Αδαμίδης), Καπασακαλίδης, Ευαγγελόπουλος, Κλιάνης, Νάκας, Γελαδάρης.



Δείτε φωτό από τον αγώνα...






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: